2777
2789
عنوان

زبان

93 بازدید | 13 پست

من خواستم یه کتاب زبان که اموزشگاه اینا تدریس میکنن بخرم بخونم زبانم خیلی ضعیفه ولی خب معلمم گفت از درس میوفتی ، واقعا میوفتم ؟پس اینا که همزمان کلاس میرن چجوری به درسشون هم میرسن

میشه با یه برنامه ای پیش رفت که هم اینو بخونم هم تست کتابام رو بزنم ؟

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

به نظرم اگه خیلی ضعیفی حتما نیاز به معلم داری ،برو موسسه ، من دانشجو بودم کلاس هم میرفتم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه كلاس چندمي نه بابا حرا از درست بيقتي كلاس زبان خيليم خوبه

۱۲ 

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
به نظرم اگه خیلی ضعیفی حتما نیاز به معلم داری ،برو موسسه ، من دانشجو بودم کلاس هم میرفتم 

اره خیلی ضعیفم و اینکه نهایی هم دارم من وقتی ابتدایی ترین چیز زبان رو بلد نیستم نمیتونم جمله بنویسم مجهولش کنم و...

تو سال کنکور زبان نرو،اما اگ فعلا سال کنکورت نیس نه عقب نمیفتی.

سال کنکوره ولی خب خیلی ضعیفم ابتدایی ترین چیز زبان هم بلد نیستم که نهایی بگه جمله بنویس مجهولش کن و..

اره خیلی ضعیفم و اینکه نهایی هم دارم من وقتی ابتدایی ترین چیز زبان رو بلد نیستم نمیتونم جمله بنویسم ...

یه چند جلسه با معلم خصوصی کلاس بگیر ، من یه شاگرد داشتم میان ترم چهار شده بود ، سه جلسه باش کار کردم پایان ترم شد ۱۶ معلمش هنگ کرده بود امتحانش نهایی بود 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منظورت کتاب سال دوازدهمه؟ یعنی مشکلت فقط این کتابه؟

اره چون اصلا هیچی نمیفهمم و اینکه زبان یه چیز پیوستس باید قبلی رو بلد باشی تا اینم یاد گرفت 

قبلا کلاس میرفتم ولش کردم و الان پشیمونم

اره چون اصلا هیچی نمیفهمم و اینکه زبان یه چیز پیوستس باید قبلی رو بلد باشی تا اینم یاد گرفت  ق ...

بله ،درسته

اگر تمایل داشته باشید من میتونم کتاب سال دوازدهم (و مباحث قبل ترش رو اگر مشکل داشته باشید)به صورت درس ب درس و با روشی ک خودم تو  کنکور داشتم براتون تدریس کنم

طوری ک برای نهایی ب منبع دیگه ای نیاز نداشته باشید

موفق باشید

بله ،درسته اگر تمایل داشته باشید من میتونم کتاب سال دوازدهم (و مباحث قبل ترش رو اگر مشکل داشته باشی ...

هزینش ؟

هرچقد در توانتونه عزیزم

پس من یکم فکرام کنم یه مشورت هم با خانواده داشته باشم بهتون خبر میدم