من خواستم یه کتاب زبان که اموزشگاه اینا تدریس میکنن بخرم بخونم زبانم خیلی ضعیفه ولی خب معلمم گفت از درس میوفتی ، واقعا میوفتم ؟پس اینا که همزمان کلاس میرن چجوری به درسشون هم میرسن
میشه با یه برنامه ای پیش رفت که هم اینو بخونم هم تست کتابام رو بزنم ؟
اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
اره خیلی ضعیفم و اینکه نهایی هم دارم من وقتی ابتدایی ترین چیز زبان رو بلد نیستم نمیتونم جمله بنویسم ...
یه چند جلسه با معلم خصوصی کلاس بگیر ، من یه شاگرد داشتم میان ترم چهار شده بود ، سه جلسه باش کار کردم پایان ترم شد ۱۶ معلمش هنگ کرده بود امتحانش نهایی بود
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره چون اصلا هیچی نمیفهمم و اینکه زبان یه چیز پیوستس باید قبلی رو بلد باشی تا اینم یاد گرفت ق ...
بله ،درسته
اگر تمایل داشته باشید من میتونم کتاب سال دوازدهم (و مباحث قبل ترش رو اگر مشکل داشته باشید)به صورت درس ب درس و با روشی ک خودم تو کنکور داشتم براتون تدریس کنم
طوری ک برای نهایی ب منبع دیگه ای نیاز نداشته باشید