2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکبر سبیل دار یک عدد جوجه یک عدد نمک به مقدار لازم😂😂😂😂

🥸🥸🥸🥸🐥🐥🐥🐥🐥🧂🧂

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

چند روز پیش پختم تو نت سرچ کن کاملش هست با فوت و فن . من دقیقا یادم نیست به جان خودم  از پارسا ...

روحشون شاد

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

من این مدلی درست میکنم

مرغو چند ساعت قبل پخت مرینت کن (ی حبه سیر و رنده کن با ی پیاز آبشونو بگیر بریز روی مرغا ..نمک و فلفل سیاه و زردچوبه) بعد توی روغن خوب سرخش کن ...

ی پیاز و یکچهارم فلفل دلمه و ی حبه سیر و ی هویج خورد شده توی کمی روغن تفت بده ادویه بزن و ی قاشق روغن حیوانی هم بهش اضاف کن مرغای سرخ شده هم بهش اضاف کن و شعله رو کم کن ب حالت دمی...ک با سبزیجات و روغن آب بندازه پخته بشه....(روغن حیوانی خیلی طعم خوبی بهش میده و بوی زهمشم کامل میگیره)

ی چند تا دونه گردو هم آسیا کن با سیر کمی تفت بده ی کم نمک بزن  کمی زعفرون ی نصف لیوان آب بریز و اجازه بده با شعله خیلی کم جوش بزنه و غلیظ بشه دوسه تا قاشق غذا خوری رب انار بهش اضاف کن و کمی آب نارنج اگه نداشتی هم عیبی نداره خودِ رب انارم  خوشمزس..غلظتش از ماست شل تر باشه

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟