2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

495 بازدید | 77 پست

سلام دوستان

من ازروز۵پریدی روغن سیاهدانه به زیرشکم و تخمدان هرشب مالش میدادم تاقبل اقدام.ازاونموقع و بعداقدام همچنان تخمدان هام دردمیکنه؟دلیلش چیه؟تاثیری دربارداری داره

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من شنیده بودم سیاه دونه با عسل ناشتا خودتو همسرت بخوری خیلی اثر داره

اره اونم شنیدم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
عه منم اینطوری شدم اینکار کردم. قسمت پهلوم درد میکنه

باردارشدین؟

وای منم اینماه همش درد تخمدون دارم تو پریودی روعن سیاهدانه و نارگیل زدم بعدشم بادکش کردم نیمدونم از ...

باردارین؟حالاجواب داده؟

نه بابا تو اقدامم هنوز فعلا دو روز دیگه پریودیمه 

من یه هفته دیگه وقت موعدم.حتماجوابشوبهم بده.روز۲۰سیکل ام امروزخیلی سرگیجه و تهوع و نفخ داشتم.الان بهترشدم

نمدونم والا سرموعودم نشده من طب رفتم بهم گفت این کارو کن 

خداکنه جواب گرفته باشیم.اماهمش دردتخمدان و پهلودارم.ازاون به بعدکه مالش دادم

من یه هفته دیگه وقت موعدم.حتماجوابشوبهم بده.روز۲۰سیکل ام امروزخیلی سرگیجه و تهوع و نفخ داشتم.الان به ...

من اصلا بی بی نمیزنم با راه دیگه میفهمم انگشتمو میکنم داخل واژنم اگه دهانه رحمم به دستم بخوره میفهمم حامله نیستم اگه نخوره که حاملم دیگه چون دوماه پیش بارداری شیمیایی داشتم اونجوری بود