2777
2789
عنوان

دندان درآوردن بچه خر است 😭😭😭

312 بازدید | 18 پست

دخترم هشت ماه و پانزده روزشه، حدود ۲۰ روزه خیلی بیقراره، آبریزش بینی داره، بعضی روزا دستاش گرمه، شبا خیلی گریه میکنه، بی اشتها شده، لثه ش هم یکم سفید و متورم شده. امروز از شدت درد دستاشو مشت کرده بود، لثه هاشو فشار میداد جیغ میزد، جگرم کباب شد براش 😭😭😭 به زور ژل و استامینوفن تازه خوابیده. 

کی دندونش درمیاد راحت بشه؟؟ 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو سه قطره شربت دیفن و چند قطره استا با هم قاطی کن بمال رو لثش،  میتونی هویج بذاری تو یخچال بعد بدی دستش تا فشار بده

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

هویج بزار فریزر وقتی بیقراری میکنه بکش رو لثه هاش.

یه خرافات هم بگم !!!!قدیمیا میگن عمه دست بکشه رو لثه بچه،راحت دندون درمیاره😃😃😃😃

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

دخور من اصلا اذیت نمیشه خداروشکر ولی انقددددر دیر درمیاره ک کفر منم درمیاد' ۱۸ماهشه فقط ۶ تاداره

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
دو سه قطره شربت دیفن و چند قطره استا با هم قاطی کن بمال رو لثش،  میتونی هویج بذاری تو یخچال بعد ...

اتفاقا هویج خنک بهش میدم، ولی امروز انگار دردش خیلی زیاد بود یه لحظه برد دهنش با فشار خواست گاز بزنه بعد انداخت زمین گریه کرد. 

هویج بزار فریزر وقتی بیقراری میکنه بکش رو لثه هاش. یه خرافات هم بگم !!!!قدیمیا میگن عمه دست بکشه رو ...

چه جالب نشنیده بودم، عمه ش شهر دیگس طفلک ۴ ماهه ندیده، اتفاقا پس فردا میخوایم بریم پیششون حتما میگم دست بکشه 😁

چه جالب نشنیده بودم، عمه ش شهر دیگس طفلک ۴ ماهه ندیده، اتفاقا پس فردا میخوایم بریم پیششون حتما میگم ...

😃😃😃 اگه نتیجه داد،به ماهم بگو .بدونیم خرافاته یا صحت داره.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
دخور من اصلا اذیت نمیشه خداروشکر ولی انقددددر دیر درمیاره ک کفر منم درمیاد' ۱۸ماهشه فقط ۶ تاداره

خداروشکر که اذیت نمیشه، چون واقعا افتضاحه، هم کلافه میشی هم دلت براش میسوزه، من که امروز خودمم باهاش گریه کرد، چون کاملا حس کردم داره درد میکشه