2777
2789
عنوان

ماشین بخرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2623 بازدید | 23 پست
هر چیییی شد بگیر فوقش تحویل گرفتی میفروشی و تعویض میکنی ولی پول نقد اصلا نگه ندار الان پولت رو ماه ...

اره واقعا..

همسرم میگه با همین ۶۰ تومن و ۳۰ تومن طلا میتونیم دنا سال دیگه ثبت نام کنیم سود بیشتری هم داره ...

موقع تحویل هم ۱۷۰ ملیون میخاد ماشین خودمونو می‌فروشیم..

ولی الان ۴ دوره است دنا ثبت نام میکنم در نمیاد ایران خودرو ..

به نظرتون تا بهمن ایران خودرو دنا ثبت نام کنم نشد ساینا یا کوئیک سایپا بنویسم؟

یا نه زود برم سایپا؟

به نظرت ساینا یا کوئیک ارزش داره؟

اره گلم چرا ارزش نداره خیلی هم عالی هست ما سال 94نزدیک 30میلیون پول داشتیم میتونستیم جک بخریم رفتم دیدیم مادر شوهرم نذاشت بخریم گفت خونه رو عوض کنه نه خونه عوض کرد نه ما ماشین خریدیم الان ماشین برام شده حسرت

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره واقعا.. همسرم میگه با همین ۶۰ تومن و ۳۰ تومن طلا میتونیم دنا سال دیگه ثبت نام کنیم سود بیشتری ه ...

بنظرم تو جفت قرعه ها شرکت کن چون معلوم نیست دربیاد

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
اره واقعا.. همسرم میگه با همین ۶۰ تومن و ۳۰ تومن طلا میتونیم دنا سال دیگه ثبت نام کنیم سود بیشتری ه ...

ثبت نام ایران خودرو نمیدونم چجوریه در میاد یا نه 

اخه ادم میترسه بنویسه بعدا اسمش در بیاد ننویسه هم گرون بشه انقدر ماشالا ثبات داره 

نمیشه هم بنویسی هم بینش قرعه کشی رو شرکت کنی اگه اسمت در اومد حواله رو بفروشی پول ماشینو بدی ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
ثبت نام ایران خودرو نمیدونم چجوریه در میاد یا نه  اخه ادم میترسه بنویسه بعدا اسمش در بیاد ننوی ...

در بیاد حواله سال دیگه رو کسی نمیخوره همه دنبال سه ماهه ان موندم بخدا چیکار کنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792