2777
2789
عنوان

ماشین بخرم؟؟

2623 بازدید | 23 پست

سلام روزتون بخیر خانم های نی نی سایت..

من ۶۰ ملیون دست کسی دارم که باهاش کار میکنه ماهی ۲ تومن بهم میده(اولش باهمسرم قرار گذاشتیم هر ماه که داد باهاش طلا بخریم ولی قبل اومدن پول چاله اش کنده میشه)   و این ۶۰ تومن پارسال ارزش بیشتری داشت و هی داره از ارزشش کم میشه 

میشه لطفا کمکم کنید؟

میگم ۶۰ تومن دارم ۳۰ تومن طلا بفروشم ماشین ساینا یا کوئیک پیش فروش(سال دیگه شهریور)

ثبت نام کنم؟

عیدی های خودمو همسرم باهم ۴۰ تومن میشه تقریبا 

بقیشم تا شهریور جمع میکنم 

نظرتون چیه؟

ما خودمون ماشین داریم برای سرمایه گذاری میخام اینکارو کنم 

چون با این پول نمیشه خونه خرید 

خوبه اصلا ریال نگه ندار البته میتونی بزار ی بانک رسالت وام بگیری چون درصدش پایینه میگم اونوقت با پول بیشتر کار بهتری می تونی انجام بدی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بهترین کار همین ماشین خریدنه بانک قرض الحسنه مهر ایران هم بهتون وام میده ولی پول بلوکه میشه اصلا این دست اون دست نکن سریع بخر

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
خوبه اصلا ریال نگه ندار البته میتونی بزار ی بانک رسالت وام بگیری چون درصدش پایینه میگم اونوقت با پول ...

بانک رسالت از همکارام خیلی شنیدم ولی نمیتونم آنلاین حساب باز کنم بانک دیگه ایی جز رسالت نیست با این شرایط؟؟

حتی ساینا یا کوییک؟؟

هر چیییی شد بگیر فوقش تحویل گرفتی میفروشی و تعویض میکنی ولی پول نقد اصلا نگه ندار

الان پولت رو ماه پیش طلا خریده بودی اینماه کلی گرون شده بود 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.