2777
2789
عنوان

شما بودین چجوری رقتارمیکردین؟

155 بازدید | 15 پست

همکارم ک بهم علاقه داشت وتوجه میکرد ...با فهمیدن سنم ک چندسال ازش بزرگتر بودم کنار کشید وبعدازهشت ماه توجه و علاقه غیرمستقیم الان خیلی کم‌محلی میکنه واصلا نگاه مستقیم نمیکنههه ..حالم گرفتست..من واقعا نمیدونستم چجوری بهش بگم من بزرگترازشمام چون مستقیم حرف نمیزد و ناخاسته با توجهاتش بهش علاقه مند شدم ویه جورایی متاسفانه عاشقش شدم ...خیلی حالم بده ..خیلی سختمه الان بارفتارای عادی وبی تفاوتش اذیت میشم..شما بودین چجوری تو محیط محیط‌کار رفتارمیکردین؟؟؟؟؟منم نگاهش نمیکنم ولی فک میکنم تازه حس‌مسکنه دوستش داشتم ک مثه خودش رفتارمیکنم ...ب کمکتون نیاز دارم

اهمیت نمیدادم اگ من بودم 

همون بهتر ک دیگ زیر ذره بینش نیستم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سال بزرگترین؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
۸ سال متاسفانه

خیلیه کم کم فراموش میکنی ایشالله

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
نه بابا بگه ام به درک محلش نده 

من واقعا مقصر نبودم . خودش منو ب خودش علاقه مند کرد ..الانم ک رفته من کاری‌نکردم ولی من تو رفتارخودم موندم ک باید تحویلش بگیرم عادی باشم یا کلا ندید بگیرمش

من واقعا مقصر نبودم . خودش منو ب خودش علاقه مند کرد ..الانم ک رفته من کاری‌نکردم ولی من تو رفتارخودم ...

عادی باش باهاشم خوش و بش نکن اصلا ولی مثلا با تندی یا خیلی بی محلی تابلو برخورد نکن فکر کنه خبریه 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.