2777
2789

سونو وزن الکیه همش .ذهنتو مشغولش نکن .فقط بچت سالم باشه

برای من ۳۱هفته ۱۵۰۰ بود بعد ۳۷هفته ۲۷۰۰بود .۳۸هفته دنیا اومد ۳۳۷۰بود .یعنی طوری که سونو وزن زده بود تو یه هفته نزدیک ۶۵۰ گرم اضافه شده بود؟؟؟!!! 😑😑😑😑همش اشتباهه سونو وزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته بیست و نه 1100و هفته ۳۴ باز رفتم سونو ۱۸۰۰هفته ۳۶ ب دنیا اومد۲۲۰۰

برا من آ یو‌جی آر بود یعنی سن‌جنین کمتر از سن حاملگی بود رشدش عقب موند

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
سونو وزن الکیه همش .ذهنتو مشغولش نکن .فقط بچت سالم باشه برای من ۳۱هفته ۱۵۰۰ بود بعد ۳۷هفته ۲۷۰۰بود ...

امیدوارم بچه منم وزنش حداقل ۳کیلو باشه میترسم ریز باشه اخه اون یکی بچم ریزنقشه..ولی اون سونو ۳۱هفته وزنش ۱۸۰۰بود وزن تولدش ۲۸۰۰

من دخترم تو ۳۱هفته ۱۴۰۰وزنش بود وزن تولدش ۲۳۰۰

پسرمم وزن تولدش ۲۲۲۰

اگر سابقه نوزاد کم وزن داری ۹۹درصد بعدی هم کم وزنه برا من که اینطوری شد 

ولی غصه نخور زود بزرگ میشن من سر دخترم کلی کریه کردم و افسردگی بعد زایمان گرفتم 

ولی سر پسرم برام مهم نبود وزنش والکی خودمو زجر ندادم الان یک ماهشه پسرم و یه کمی جون گرفته

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

منم هفته ۲۸سونو دادم وزنش ۱۲۵۰بود الان هفته ۳۲ هستم قراره هفته ۳۴ دوباره سونو بدم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
من خودم تو بارداریم کلا دوکیلو وزن گرفتم دکترم گفت خوبه...اما همه میگن کمه

اگه دکترت میگه خوبه پس به حرف بقیه اعتنا نکن عزیزم

اگرم میخوای نینیت تپل بشه حسابی کباب و دلستر و بستنی و اجیل بخور خیلیی رو وزن جنین تاثیر داره