2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقد نصف نصف 

عروسی هم نصف نصف 

البته هزینه های عروس شب عروسی کلا گردن داماده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

هزینه مراسم عقدباپدرعروسه وتالارومیوه وشام باپدرداماد 

هزینه های مثل آتلیه ولباس عروس وگل هم باداماده 

البته ماچون عقدوعروسیمون باهم بودهزینه تالارومیوه باپدرخودم وپدرشوهرم بود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

رسم ما جهیزیه هم با داماده +هزینه عروسی

(گاهی اوقات اون آدمی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحب باغه)  ایمان داشته باش به چیدمانی که خدا برات انجام میده...من باور دارم معجزه های خدا که در فراسوی باور های من وجود دارن آماده ان برای رخ دادن، پس دل می‌سپارم به شادی های در راه مانده و روزهای خوب تر🌸🍬

من اهل تبریزم هزینه تالار نصف نصفه اما همسرم اهل مشهده اونا رسمشون خیلی باحاله همه هزینه ها با پسره حتی جهزیه .درصورتی که تو تبریز جهزیه با دختره.ولی من بااینکه همسرم گفت جهاز با منه خودم جهزیه اوردم عروسی هم نگرفتم چون دست همسرم تنگ بود خونوادشم کمک نکردن دلم نیومد همسرم تو قرض بیفته

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

هرکی مهمونای خودش و حساب میکنه داماد اگه بخاد چنتا از فامیلای عروس و گردن میگیره.مراسم عقد با داماده شیرینی و میوش ،حتی اگه مراسم خونه ی عروس باشه.

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃