2777
2789

همش با داماد 

جهازم با داماد 

خونه هم با داماد 

کلا ما یه خورده هرچی بخوایم در حد کم یا زیاد جهاز میدیم 

تازه برا حنابندون هرچی پول شاباش بدن برا مادد عروسه

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر؟؟

اصفهان ولی رسم طایفه ما اینه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کدوم شهرید؟ بیچاره داماد و خوشبحال عروس

آره...ولی دیگلا حرف حرف داماده...شاید اولش بگه چشم ولی کار خودشو میکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

شام عقد و تالار و لباس و ارایشگاه ما دادیم.میوه شیرینی کیک و محصر هزینشو دادماد داد

عروسیم کلا با داماد بود

ما فقط شب قبل حنابندون گرفتیم بدون شام درحد میوه شیرینی اونم فقط فامیلای خودم بود فامیل شوهرم فککردن قراره کادو جمع کنیم نیومدن.

ما همدان هستیم اول ک تماممم جهازو دختر میگیره پسر هم خونه نباید اجاره باشه بعد شب عقد منزل داماد عروسی هم هرکی برای خودش میگیره اینجا یکی نمیکنن و فردای عروسی پاتختی میکیرن باز همه خونه داماد تا هفت شب و روزم خانواده عروس برای عروس شام ناهار میارن😁😂

^-^
شام عقد و تالار و لباس و ارایشگاه ما دادیم.میوه شیرینی کیک و محصر هزینشو دادماد داد عروسیم کلا با د ...

عروسی هزینه تالار کلا باداماده؟؟ عروس هم می‌دونه هر چند تعداد مهمون ببره؟

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
عروسی هزینه تالار کلا باداماده؟؟ عروس هم می‌دونه هر چند تعداد مهمون ببره؟

ما چون تالار عقدو حساب کردیم دامادم عروسی حساب کرد من ۱۰۰تا مهمون بردم .بقیه مهمونارم شب قبلش باز تالار گرفتیم حنابندون اونم بابام حساب کرد کلا