2777
2789
عنوان

بدم میاد از خودم

646 بازدید | 36 پست

دلم گرفته 

سیسمونی ک برا همه خواهرام دادو ب من نداد و بهم پیغام داد دارم و نمیدم ب خاطر اینک با همسرم لج افتاده بود...خیلی طول نکشید همون مبلغی ک واسه سیسمونیم خرج کردیم رو برادرم ی جورایی ازش قاپید ...فقط دردم اینک کل زندگیم بعد از این قضیه تلخ شد بس ک حرف شنیدم و تنم لرزید با وجود ی بچه توی شکمم  ...بابام خیلی هوای بقیه رو داشت ی جوری ک کسی ویار میکرد میرفت هرجور شده براش پیدا میکرد...

بهش رو انداختم و خواهش کردم بهم ی پولی داد برا قرض و خیلی زود ازم پس گرف ک فقط فقط ببره بده برادرم 

برا چشم روشنی بچه ام ک دنیا اومده ی مبلغ ناچیزی گذاشت توی پاکت داد بهمون بعدا ک گفتم چرا انقد مامانم کلی شاکی شد و گف از کجا بیاریم اخه ...راست میگف داشتن جمع میکردن پول کرایه داداشمو اضافه کنن بدن...

ی وقتایی ک خونشونم میبینم دایم درمورد برادرم حرف میزنن و چقد دلشون پیششه...

کاش توی همون روزای شیرینم میموندم و ب این قسمت زندگی نمیرسیدم مشکلم پول نیس بخدا دردم از اینک برا کسایی ک باید واقعا دوسم داشته باشن دوست داشتنی نیستم از شوهر ک ی غریبس چ توقعی دارم...شماها بگید راس نمیگم؟!

نه راستش 

راست نمیگی 

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا

چون هزینه های شما با شوهرته 

پدر و مادرت وظیفه ندارن پول بهت بدن 

از طرفی برادرت خرج یه زندگی روی شونشه، باید فرق داشته باشه با شما

اینم که میگی هدیه فلان نقدار دادن گفتن چرا کم، خب اینم بده، هدیه اسمش روشه، هدیه است، برای چشم روشنی و تبریک و حسن نیت میدن، نباید گله و شکایت پشت بند هدیه ات باشه 

سیسمونی هم رسم اشتباهیه

خودم که دارم میگم اینارو شرایطم تقریبا بهت نزدیکه، منظور اینه که فکر نکنی از بیرون گود نگاه میکنم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اولا به نظرم اگه شوهرت غریبه س اصلا نذار متوجه بشه این داستانارو

بزار فک کنه همه چی خوب و رو رواله

بعدم به روی خودت نیار که 

هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده اینجوری فقط داری خودتو عذاب میدی که با شیری که به بچه ت میدی به اونم منتقل میشه

سرتو گرم کن به زندگی خودت تا خوشبخت باشی همیشه

چون هزینه های شما با شوهرته  پدر و مادرت وظیفه ندارن پول بهت بدن  از طرفی برادرت خرج یه ...

منم ادم بی چشم و رویی نیستم ک چشمم دنبال هدیه یا سیسمونیشون باشه و دنبال ایراد باشم ولی اونا خوب میدونن گیر چ ادمی افتادم ک چقد با حرفاش اذیتم میکنه بخدا زندگی ب کامم زهر کرده با نیش و کنایه هاش ....من فقط روی حساب اینک مومنه و خدا رو قبول داره باهاش ازدواج کردم ولی فهمیدم ابن ملجمم نماز میخوند اونجوری دشمن علی بود ...فک میکردم کسی ک خداروبشناسه و شیعه امام علی باشه خداروخوش نمیاد بنده خدا رو ناراحت کنه با نیش و کنایه هاش ولی دمار از روزگارم دراورد

من اگر جات بودم هرگز دیگه خونشون نمیرفتم حالا اگر واقعا نداشتن ی حرفی ولی اینکه دارن و ندادن و دادنش به برادرت واقعا حال بهم زنه باهاشون قطع ارتباط،کن اینا خانواده نیستن 

بچه ها نخندینا 💔
منم ادم بی چشم و رویی نیستم ک چشمم دنبال هدیه یا سیسمونیشون باشه و دنبال ایراد باشم ولی اونا خوب مید ...

اوهوم.. 

خب این که ربطی به پدر و مادرت نداره 

من فکر میکنم تو ناراحتی داری همه چیو با هن قاطی میکنی 

من اگر جات بودم هرگز دیگه خونشون نمیرفتم حالا اگر واقعا نداشتن ی حرفی ولی اینکه دارن و ندادن و دادنش ...

خیلی دلم میگیره ازشون ولی مادرو پدرن ....بیشتر ب خاطر اینک مامانمو دوس دارم میرم 

اوهوم..  خب این که ربطی به پدر و مادرت نداره  من فکر میکنم تو ناراحتی داری همه چیو با هن ...

ن فرق بینمونو میبینم ناراحت میشم ازشون ...اونا شرایط منو میدونن و ذره ای براشون اهمیت نداره با هیچ کدومشون اینجوری بی محلی نکردن بخدا ...من میگم هم از اونا دلخورم هم شوهرم 

چون هزینه های شما با شوهرته  پدر و مادرت وظیفه ندارن پول بهت بدن  از طرفی برادرت خرج یه ...

درسته که وظیفه مرده اما یجاهایی پدر مادر کاری اگه بکنن به ه خودشون عزتو احترام گذاشتن اگه میبینن یکاریو اگه نکنن باعث میشه دخترشون اذیت بشه چرا نکنن مگه دخترش بچش نیس نباید کاری کنیم که بچمون ازار نبینه اخرش گوشتمونه زیر دندون غریبه ....حالا اگه پسره زنش غرمیزدو دعوا زودی میدن عروسه خوب بشه اتفاقا بنظر من دختر ضعیف تره بیشتر باید کمک بشه بهش 

برای سلامتی بچه هام دعا کنین