2777
2789

اول صبحی باهام دعوا میوفتن...هیچوقت یادم نمیره اخلاقای مزخرفشونو

هیچوقتتتت

دیوونم کردن 

بهشون میگم قلبم درد میکنه انقدر پاپیچ من نشین انقدر منو اذیت نکنین بزارین من تو حال خودم باشم انقدر عذابم ندین

بعد برگشته میگه به درک که مردی 

حالم از خودم بهم میخورهه چرا باید تو این سن محتاج اینا باشم

خدایا منو ببین لطفا..ی نگاهی ب منم بنداز من دارم نابود میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی این حرفو بهت زده؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اره ولی پیرم کردن

کنکوری هستی؟ درس بخون برو دانشگاه خوابگاه ازشون دور باشی یا برو سرکار کمتر باهاشون روبرو بشی دستتم تو جیب خودت باشه.

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اره ولی پیرم کردن

همون به خاطر هورمونای نوجوونی حساس هستی .خواهر عزیز وقشنگم اینا میگذره بیشتربه خودت برس تا کمتر اذیت بشی کمتر حرف بزن بیشتر سکوت کن 

لایک نکنید .توروخدا 

اسی جونم

منم بیشتر از  چهل سال سنمه

خودم شرکت دارم

درآمد و کار 

ولی باورت نمیشه هنوزم مادرم باهام بد حرف میزنه 

😕

دیگه عادت کردم 

و مطمینم عیب از من نیست 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
همون به خاطر هورمونای نوجوونی حساس هستی .خواهر عزیز وقشنگم اینا میگذره بیشتربه خودت برس تا کمتر اذیت ...

منم این حرفو میزنم ولی معتقدم صفر تا صد این حرف اشتباهه. منم خانوادم خیلی اذیتم میکردند و میکنن... خیلی زیاددددد 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

منم این حرفو میزنم ولی معتقدم صفر تا صد این حرف اشتباهه. منم خانوادم خیلی اذیتم میکردند و میکنن... خ ...

خب منم نوجوانی بسیار بدی داشتم خیلی اذیتم کردن اعصای خانواده اما اونا هم وضعشون بهتر من نبود خیلی مشکل داشتیم وپدرم هم الان فوت کرده ومن بخشیدمش 

لایک نکنید .توروخدا