2777
2789
عنوان

دارم میمیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 51 پست
من دوهفته مرخصی داشتم😁😁

شما هم عمل کردی؟تو رو خدا ی راهنمایی کن من الان دو تا بالشت نزارم زیر سرم بینیمم بد میشه؟؟

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتابزاری بهتره و ب پهلو هم سعی کن نخوابی

انقد درد دارم اصن نمیتونم بخوابم😞😞دوتا خیلی میره بالا سرمو مستقیم بسمت سقف بزارم رو ی بالشت نمیشه ینی؟

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
شما هم عمل کردی؟تو رو خدا ی راهنمایی کن من الان دو تا بالشت نزارم زیر سرم بینیمم بد میشه؟؟

اره. هر چی دکترت گفت رعایت کن دو تا بالشت حتما بزار نوکش نیفته میدونم سخته ولی گچ و بخیه رو باز کردی سختی هات تموم میشه

تامپون درآوردی؟

اره. هر چی دکترت گفت رعایت کن دو تا بالشت حتما بزار نوکش نیفته میدونم سخته ولی گچ و بخیه رو باز کردی ...

نه گفته باید هفت روز بگذره بعد بیای الان دو روز گذشته فقط

شما گوشتی بودی یا استخونی؟

عزیزم قرص اناهیل بگیر بخور سریع خوب میشی کبودیتم میره همون اناناس هست از داروخونه بگیر فقط زود شروع ...

باشه ممنونمم از راهنماییت

انقد درد دارم اصن نمیتونم بخوابم😞😞دوتا خیلی میره بالا سرمو مستقیم بسمت سقف بزارم رو ی بالشت نمیشه ...

ن عزیزم دکتراتاکیددارن بابددوتاباشه.ی استامینفن کدیین اگ برات نوشته بخود ژلوفن و مسکنای دیگ نخور استامینفن کدیین صددرصدبرات نوشته بخور

ن عزیزم دکتراتاکیددارن بابددوتاباشه.ی استامینفن کدیین اگ برات نوشته بخود ژلوفن و مسکنای دیگ نخور است ...

استامینوفن نیس یه نسخه داده من اصن نمیدونم چیه مامانم بهم میده قرصارو

اسی گفتی منم دردم اومد بخصوص که الانم مریضم و کلی درد کشیدم .. منم بینیم گوشتیه دوست داشتم عمل کنم خودمم بدنم خیلی حساسه همش یه سرماخوردگی و اینا کارم به گریه میکشه میگی منم عمل نکنم؟ همه میگن درد نداره من تازه بینیم قوز هم داره 😰

کجا عمل کردی پیش کی؟؟ مبارکه عزیزم .  منم وقت عمل دارم بهمن ماه یکم میترسم 🥲

ممنونم

تو شیراز ببین موقع عمل اصن نمیفمی چی شده استرس نداشته باش ولی بعد عمل خیلی بده خیلی😣

نه گفته باید هفت روز بگذره بعد بیای الان دو روز گذشته فقط شما گوشتی بودی یا استخونی؟

من استخونی

بخاطر تامپون اذیتی پس

چند روز دیگه ک تامپون کشیدی خلاص میشی چون هر چی ک بگدره تامپون داخل بینیت خشک میشه و شرایط سخت تر میشه ممکنه حتی نتونی بخوابی و همش از خواب بپری ولی نگران نباش همچنان مراعات کن چون این شرایط رو همه داشتیم من ۶روز تامپون رو تحمل کردم ۳روز نخوابیدم اما گذشت💔

اسی گفتی منم دردم اومد بخصوص که الانم مریضم و کلی درد کشیدم .. منم بینیم گوشتیه دوست داشتم عمل کنم خ ...

والا موقع عمل ک درد نداشت به هیچ‌عنوان نفمیدم ولی الان دارم میمیرمم از درد نمیتونم بخوابمو نفس بکشم گردنمم درد گرفته😢😢😢😢😢😢