2777
2789
عنوان

دارم میمیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 51 پست
ممنونم تو شیراز ببین موقع عمل اصن نمیفمی چی شده استرس نداشته باش ولی بعد عمل خیلی بده خیلی😣

وای واقعا؟؟ 😢😢🤦 من فقط نگران اینم بینیم خوب بشه. ایشالا شمام دردات تموم میشه و بینی خوشگلتو میبینی 🥰

خب قرصارو نگاه کن 

استامینوفن نداره عزیزم

مسکنو اینا هس نمیتونم اخه قرصا پیشم نیس

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من استخونی بخاطر تامپون اذیتی پس چند روز دیگه ک تامپون کشیدی خلاص میشی چون هر چی ک بگدره تامپون دا ...

خوش بحالت وای ینی هرچی میگذره دردناک تر میشه؟؟؟

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
وای واقعا؟؟ 😢😢🤦 من فقط نگران اینم بینیم خوب بشه. ایشالا شمام دردات تموم میشه و بینی خوشگلتو میبین ...

استرس همینم دارم لامصب این همه درد بکشی بعد بد از اب دربیاد سکته میکنم همونجا ممنونم عزیزم همچنین شما💛