2777
2789
عنوان

دارم میمیرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 51 پست
وای برای باز کردن گچ منظورته؟؟؟ من اگ دسته خودم بود همی الان میرفتم میگفتم بازش کنن 😢😢

خخخخ شل میشه خودش هروقت شل شد و سر فک کنم ۱۰روزبایدبری سرخودنرو..کارت چیه مرخصی بهت نمیدن ۵روزدیگه

خخخخ شل میشه خودش هروقت شل شد و سر فک کنم ۱۰روزبایدبری سرخودنرو..کارت چیه مرخصی بهت نمیدن ۵روزدیگه

خوده دکتر گفتش هفت روز

فروشندگی میکنم همین الانم بزور راضی کردم بیرونم نکنن

شما بعد چن وقت ورمت خوب شد؟میترسمم هفت روزمم بگذره ورم چشام خوب نشهه

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشتی دوبار رشد میکنه پولتو ریختی دور

وااای نگووو😧😧😧

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
مسکن خوردم خوابم نمیبره دردم دارم بخدا دیگ بریدممم پس چی بود میگفتن درد نداره😣😩😩😩

فامیل ما عمل کرد حدودا12سال پیش یه دکتره بودعالی ببین این اصلا نه درد داشت نه کبودی زیاد حتی گچ هم نداشت اون موقع 7میلیون عمل کرد که همه یه میلیون عمل میکردن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
30 خواهر من عین خر پشیمونممم پشیمووون ینی الان به غلط کردن افتادم بس ک سخته بس ک درد داره بس ک استر ...

همینجا شاهد تاپیک خیلی خوشگل شدم وای 

شما خواهیم بود .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
برا کبودی ها مولتی ویتامین بگیر حوله گرم هم بزار  تا دوسه هفته بعد چشمهات بهتر میشن کبودیا میر ...

دو سه هفته زیاده من سرکار میرم یه هفته بیشتر مرخصی ندارمم😢😢

فامیل ما عمل کرد حدودا12سال پیش یه دکتره بودعالی ببین این اصلا نه درد داشت نه کبودی زیاد حتی گچ هم ن ...

خوش‌بحالش من اولش ک عمل کرده بودم اصن کبود نشد ولی یه روز بعدش چنان باد کردم که نگووو

خوده دکتر گفتش هفت روز فروشندگی میکنم همین الانم بزور راضی کردم بیرونم نکنن شما بعد چن وقت ورمت ...

بعد۷روز ورمم اوکی اوکی شد..ولی بخاطربینیت پایین نگیری و بینی با استراحت و مراعاتی ک میکنی فرم میگیره حواست باشه

همینجا شاهد تاپیک خیلی خوشگل شدم وای  شما خواهیم بود .

خوشگلی بخوره تو سرم خریت محض کردممممم

چشام پف کرده

مردمکش از حالت قرینه دراومده میترسم نره سرجاش

وااای نگووو😧😧😧

اره چون بینی در حال رشد هست .استخوانی ک استخونمیتراشن  گوشتی دوبار رشد میکنه منم بینیم گوشتی دکتر گفت باز دوبار برمیگرده دیگ‌منم منصرف شدم

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
بعد۷روز ورمم اوکی اوکی شد..ولی بخاطربینیت پایین نگیری و بینی با استراحت و مراعاتی ک میکنی فرم میگیره ...

ببین ی راهنمایی کن من یدونه بالشت میزارم زیر سرم نمیتونم دوتا بزارم بینیم بد میشه؟؟؟

اره چون بینی در حال رشد هست .استخوانی ک استخونمیتراشن  گوشتی دوبار رشد میکنه منم بینیم گوشتی دک ...

عجب غلطییییی کردممم😭😭😱😱😭😭😭😭😭😭