2777
2789

صد درصد لازمه 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غیرت یعنی تمام تلاشتو بکنی تا خونواده ت در رفاه باشن 

اونکه تو پوشش و روابط زنش دخالت میکنه اسمش غیرت نیست پارانویا ست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

غیرت برای مرد و حیا برای زن از ملزومات هست...

مردی که مسولیتی پذیر و دلسوزی نگاهش پاک هست به غیر محرم نگاه نمیکنه...روی نوع پوشش همسرش و خودش و فرزندانش هرچند پسر حساسه...

همچین نوع برخورد هم باید غیرت داخلش داشته باشه...مردی که به حال همسرش توجه ندارند به حال مادرش توجه ندارند بی غیرت هست فقط راجب جنس مونث نیست می‌تونه برعکس باشه

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بستگی غیرت از نظر اون مرد چی باشه اگه مرد غیرتی باشه کاری هست و برای رفاه خانواده اش تلاش میکنه و به همسر و بچه هاش احترام میذاره و نمیذاره کسی بهشون بی احترامی کنه ولی اگ مردی هم شکاک باشه و اسمشو بذاره غیرت کلا بد به حال اون خانم بیچاره