2777
2789
عنوان

عکس موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 12891 بازدید | 119 پست

پایین موهاتو حتما کوتاه کن تا مرتب بشه

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی حسودیم شد چقد ناز موهات.خدا حفظش کنه برات

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

یکی بگه موهایی که خشک و بی آبه ...ریزش زیاد داره ...چطوری پر پشت بشه(:

؟

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
یکی بگه موهایی که خشک و بی آبه ...ریزش زیاد داره ...چطوری پر پشت بشه(: ؟

از ماسکای ابرسان و تقویتی استفاده کنید یه شامپو گیاهیی هم هست با مارک سبغ برای رشد و ریزش مو هست

ایـــران خــانــوم🖤 ⛅                                                                                                                                             
یکی بگه موهایی که خشک و بی آبه ...ریزش زیاد داره ...چطوری پر پشت بشه(: ؟

عزیزم بخش زیادی از پرپشتی موها ارثیه نمیشه کاریش کرد. ولی واسه خشکی شاید شامپوت نمی سازه بهشون. انواع اب رسان وروغن مخصوص ساقه مو هست بگیر استفاده کن. سشوار اصلا نزن 

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بچه ها من شش ماهه پرکلاغی کردم الان میشه مش در بیارم ؟

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

از ماسکای ابرسان و تقویتی استفاده کنید یه شامپو گیاهیی هم هست با مارک سبغ برای رشد و ریزش مو هست

رویش مجدد یعنی اتفاق میفته؟ 

میشه عکسشو بدید من نشنیدم تا حالا اسم این شامپو رو

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
عزیزم بخش زیادی از پرپشتی موها ارثیه نمیشه کاریش کرد. ولی واسه خشکی شاید شامپوت نمی سازه بهشون. انوا ...

یعنی نمیشه کاری کرد دوباره پر پشت شه؟

من موهای خیلی خوبی داشتم در اثر استرس ریزش شدید گرفتم 😞