2777
2789
عنوان

عکس موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 12891 بازدید | 119 پست
آب رسان رو توی آرایشگاه انجام میدن بعد خیلی قوی تر از ماسک مو هست بنظرم یکم زیر موهات رو ۱ تا ۲ سان ...

اره عزیزم ممنون که راهنمایی کردی حتما انجام میدم چون چندمین باره که دکلرش کردم زبرشده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه مویی که بعضی جاهاش بی رنگه رو یک دست  بی رنگ کرد و اون‌موهایی که دکلره دارن خراب نشن؟؟

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

موهات یکم کوتاه کن تا وزی ها گرفته بشه ،من بعد حمام اسپری نرم کننده فیروز ک مخصوصا گره خوردن مو بچه است میزنم روزای عادی هم میخام برم مهمونی میزنم خیلی صاف میکنه یبار امتحان کن قیمتی هم نداره شاید الان ۲۰باشه  

منم نظرم بود ولی موهام خیلی اسیب میبینه اگه بخوام پرکلاغی کنم

نهههه نکنیییی موهات میریزع

الانم اسیب دیدس 

شامپو موهای اسیب دیده استفاده کن  و نرم کننده یادت نده ففط ساقه موی دکلره شده چون باشونه زدن بیشتر اسیف میزنه بعدم روغت زیتونم عالیه بزن ب موهات روغن کرچک هم احیا میکنه ولی زیتون ازخشکی و ریزش جلوگیری میکنه

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍