2777
2789
عنوان

عکس موهام

| مشاهده متن کامل بحث + 12891 بازدید | 119 پست
رویش مجدد یعنی اتفاق میفته؟  میشه عکسشو بدید من نشنیدم تا حالا اسم این شامپو رو

والا روش نوشته ب پیشونی و پشت سر نزنید چون باعث رشد مو میشه از دیج ی کالا خریدم طبق نظرا خیلی راضی بودن 

ایـــران خــانــوم🖤 ⛅                                                                                                                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا روش نوشته ب پیشونی و پشت سر نزنید چون باعث رشد مو میشه از دیج ی کالا خریدم طبق نظرا خیلی راضی ب ...

یعنی تجربه نداشتید؟ 

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
یعنی نمیشه کاری کرد دوباره پر پشت شه؟ من موهای خیلی خوبی داشتم در اثر استرس ریزش شدید گرفتم 😞

اگر از اول پرپشت بوده شاید بشه درستش کرد من تجربشو نداشتم اما موهای خودم خیلی زیاد پرپشتن، یه بار بخاطر استرس یه قسمتش سکه ای ریخت رفتم دکتر پوست و مو یه امپول به پوست سرم زد دو روز بعدش دوباره موهای اون قسمت رشد کردن

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
یعنی تجربه نداشتید؟ 

من خریدم عزیزم دارم استفاده هم میکنم ولی در کنارش از ماسک ریزش مو و ابرسانم استفاده میکنم ولی 

ایـــران خــانــوم🖤 ⛅                                                                                                                                             
اگر از اول پرپشت بوده شاید بشه درستش کرد من تجربشو نداشتم اما موهای خودم خیلی زیاد پرپشتن، یه بار بخ ...

من تا حدود شانزده سالگی موهام خیلی پر پشت بعد برای استرس کنکور. هم کیست گرفتم هم موهام ریخت...

تا الان که حدود بیست سالمه...موهای سرم خیلی نازک و خالی شده...دکترهم رفتم گفت ارثیه باید ماینوکسیدیل بزنی

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
من تا حدود شانزده سالگی موهام خیلی پر پشت بعد برای استرس کنکور. هم کیست گرفتم هم موهام ریخت... تا ا ...

فکر کنم امپول کورتون برای من زد درد هم اصلا نداشت یه سرنگ مخصوص سر بود

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
فکر کنم امپول کورتون برای من زد درد هم اصلا نداشت یه سرنگ مخصوص سر بود

ممنون ..پیش کدوم دکتر رفتید

من تا حدود شانزده سالگی موهام خیلی پر پشت بعد برای استرس کنکور. هم کیست گرفتم هم موهام ریخت... تا ا ...

ماینوکسیدین نزن اگه قطع کنی ریزشت از قبلش هم بدتر میشه 

اگه بزنی نباید هیچ وقت قطع کنی 

ماینوکسیدین نزن اگه قطع کنی ریزشت از قبلش هم بدتر میشه  اگه بزنی نباید هیچ وقت قطع کنی

پ چیکار کنم))):

گفت این ریزشت ارثی هست

اگه ماینوکسیدین  میزنی قطع نکن  محلول رزماری بزن کف سرت

نه نمی‌زنم هنوز...

موهای من تارش خیلیییییی نازکه...بلنده ولی تو خالی و خشک با این که کف سرم چربه پوستش