2777
2789
عنوان

نتونستم اینکارو کنم ، عشق و عاشقی

201 بازدید | 24 پست

الان یک ماهه از یه رابطه سمی اومدم بیرون ، همه ویژگی های آدم نامناسب و سمی رو داشت ، چه خودش چه خانوادش ،همشون اعتماد بنفس منو و خانوادمو از بین بردن باعث شدن فکر کنم یه دختر بی لیاقتم که لیاقتم اینه از تهران واسم برم روستای دور افتاده با مادرشون زندگی کنم و از منی که تو خونمون دست به سیاهو سفید نزدم توقع کار کردن و جارو کردن و اینا داشتن و همش متلک مینداختن بهم که ما به عروسامون دستور میدیم خودمون عین رئیس ها رفتار می‌کنیم ، بخدا با همه شرایط سختش کنار اومدم و گفتم صبر میکنم کارات درست شه بیای تهران اینجا زندگی کنیم ،اونم استقبال می‌کرد که میام و اینا ، حتی گفت من بیام اونجام باید مامانم با ما زندگی کنه گفتم ما جوونیم حریم شخصی باید داشته باشیم و حرمت ها از بین میره و اینا گفت نه من اجازه این چیزا رو نمیدم و همیشه پشتتم و این حرفا گفتم حالا ببینم چی میشه الانم به خاطر اینکه مادرش راضی نیست بیاد اینجا بهونه گرفت که عشق مادر فراتر از تویه و باتو دوسال مجازی بودم مادرم ۳۰ سال واقعی ، الان یک ماهه ولی نتونستم فراموشش کنم هی یادم میاد دلم میریزه براش اما چه کنم نذاشتن و نشد بهش برسم 

در صورتی که این حرفا و توهینا رو بهم کرد که شاید یک درصدشو گفتم بازم دوسش دارم بدیش اینه که فامیله و من هر عید و تابستون احتمال زیاد میبینمش باز عذاب میکشم چیکار کنم نه میتونم عکساشو پاک کنم نه پیاماشو فقط گاهی میرم پیاماشو میخونم ابراز علاقه های الکیش حالمو بهم میزنه ولی از ته قلبم دوسش دارم نمیتونم کسی رو به جاش بیارم 

همیشه رو قول هاش میموند و چندین بار بهم قول داد که رهام نمیکنه صد سالم بگذره ازم نمیگذره ولی به راحتی گفت از تو میگذرم از مادرم نمیگذرم اخه من یک بارم اصلااااا نگفتم باید به خاطرم از کسی یا چیزی بگذری من حتی راضی بودم باهاش اون سر دنیا برم و از خانواده و همه چیزم بگذرم ولی دیدم این حرفا رو میزنه منم دیگه تلاش نکردم کمکم کنید چجوری فراموشش کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان‌شاءالله هرچی خیرته پیش بیاد 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
الهی🙁خیلی سخته میفهمم ولی قوی باش اون پشیمون میشه تو حیفی

بخدا میرم ابراز علاقه هاشو میخونم خیلی ببخشید خودمو احمق فرض میکنم 😭 نمی‌دونم باید راسته یا دروغ 😔

منم مث تو بودم 

هفت هشت ماه طول کشید اما فراموشش کردم منتها همون لحضه اول همچیو پاک کردم 

ولی فراموش کردم الان میفهمم هیچی راحتی خودم نمیشد

الان خداروشکر راضیم راحت شدم

مثل تومیریس قوی وسرسخت😊👊
اون از تو گذشت تو چرا نگذری؟؟ هنوز خیلی زوده برا فراموش کردن ولی مطمعن باشه زمان بگذره همه چی درست ...

من تو پیام بهش گفتم گذشتی ازم میگذرم ازت 😔 گفت میخوای بگذر میخوای نگذر زندگی خودته ، گفتم میگذرم 

ولی تا الان هر چقدر تلاش کردم نمیتونم از قلبم ببرمش بخدا حالم داغونه میخوام شمارمو همه چیمو عوض کنم ولی عاشقشم از طرفی دوست ندارم برگرده از طرفی منتظرشم نمی‌دونم باید چیکار کنم تا الان ۱۵ بار قهر و آشتی سر همین شهر و روستا و مادرش و خواهراش داشتیم 

بخدا میرم ابراز علاقه هاشو میخونم خیلی ببخشید خودمو احمق فرض میکنم 😭 نمی‌دونم باید راسته یا دروغ 😔

با این چیزایی ک تو میگی واقعا اون ادم لیاقت تورو نداشته مخصوصا تو این دور و زمان ک عاشق واقعی سخت پیدا میشه تو هنوز جوونی حیفی فراموشی نعمت خوبیه الان سخته ولی ب مرور میتونی از کارای کوچیک شروع کن بعده چن وقت پیاماشو پاک کن بعد عکس ... همینطوری ادامه بده تا جایی ک دیگه کم کم از یادت ببری🙂❤️

انقدر تایمت رو پر کن که وقت برای فکر کردن به ادم اشتباه نداشته باشی فقط خواهش میکنم ازت هیچوقت برنگ ...

تایمم کامل پر کردم ، درسای کنکور هست کارام هست شاغلم ولی چون آشناست هی اینو اون ازش خبر میارن به گوشم میرسه باز یادآوری میشه و ببینمش باز هوایی میشم من برنمیگردم دیگه اونم برگرده پشیمونیش فایده نداره فقط دلم میخوادش نمی‌دونم چیکار کنم 

منم مث تو بودم  هفت هشت ماه طول کشید اما فراموشش کردم منتها همون لحضه اول همچیو پاک کردم  ...

عید و تابستون که میریم روستا میبینمش یا اسمشو میشنوم حالم دگرگون میشه داداش زنعمومه