2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 35 پست
بزرگترین اشتباه زندگی  تازه مامان من میگه تو عقد هم حق رابطه داشتن ندارین  شاید یکی تو ع ...

دقیقا حرف مامان منه 

منم تو عقد اصلا رابطه نداشتم

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
بزرگترین اشتباه زندگی  تازه مامان من میگه تو عقد هم حق رابطه داشتن ندارین  شاید یکی تو ع ...

مامانتون درست میگه بعد عقد در صورت داشتن بکارت و طلاق میشه راحت شناسنامه رو عوض کرد کلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

كاملا چشم بسته ازدواج كردى

حماقت محض کردم 

اصلا نمیدونم چیکار کنم 

اون موقع که دو دل بودم وقتی قبل عقد رابطه داشتیم دیگه خودمو راضی کردم ... این همه دختر الان هستن اصلا بکارت ندارن براشون مهمم نیست ولی واسه من مهم بود که فقط با کسی که میخوام ازدواج کنم باشه یا کسی که ارزشش رو داشته باشه 🤦🏻‍♀️ سر این موضوع هم حس میکنم گول خوردم دیده بود دو دلم 

ماهم دقیقا مثل شما.خونه وماشین و... داریم ولی درامدمون خیلی خیلی کمه واقعا خیلی سخته

عزیزم چقدر سخته پس یکی مث ما پیدا شد

من میشه گفت حقوق نداریم اصلا

و فکر آینده دیوونم کرده

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
عزیزم چقدر سخته پس یکی مث ما پیدا شد من میشه گفت حقوق نداریم اصلا و فکر آینده دیوونم کرده

ما حتی بیمه ام نداریم هرکیم مارو میبینه میگه خوش بحالتون وضعتون خوبه خونه ماشین و... دارین!

درکت میکنم منم برام مهمه وضعیت مالی خونه ماشین معمولی  داریم اما حقوق همسرم کمه خیلی  الا ...

دیگه من میدونستم قصدش ازدواجه دو ماه قبل عقد رابطه داشتیم ... ولی همون موقع هم دو دل بودم .. خیلی استرس گرفتع بود که خانوادم رضایت ندن ... راضی هم نبودن چندبار اومدن من خانوادمو راضی کردم ... 

اره فقط با این چیزا خودمو میتونم قانع کنم 

لازم نیست خودتو قانع کنی

حقیقته

و همینکه دوست داره و دوسش داری خیلی چیز بزرگیه خیلیا تو حسرت همین رابطه ان. پول چیزیه که به دست میاد. بهش بگو ک چیزای گرون دوسداری و بگو‌میخوتی جهیز خوب بگیری و‌خونه ی بزرگ‌میخوای بزار از الان به فکرش بیوفته 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
ما حتی بیمه ام نداریم هرکیم مارو میبینه میگه خوش بحالتون وضعتون خوبه خونه ماشین و... دارین!

ما هم همینطوریم عزیزم 

همسرت راضیه؟

من هی میگه خونه داری ماشین داری شغل هم دو روز دیگه کی خبر داره منفی نگر نباش 

اما خب باید واقع بین بود

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
لازم نیست خودتو قانع کنی حقیقته و همینکه دوست داره و دوسش داری خیلی چیز بزرگیه خیلیا تو حسرت  ...

بهش میگم همش میگه خدا بزرگه ... ولی با این وضعیت اقتصادی با خدا خدا کردن که کاری از پیش نمیره 

ما هم همینطوریم عزیزم  همسرت راضیه؟ من هی میگه خونه داری ماشین داری شغل هم دو روز دیگه کی خبر ...

من هروقت اینارو به شوهرم میگم که دوروز دیگه پیر میشیم حتی یه حقوق بازنشستگیم نداریم بهم میگه چقدر بلندپروازی همین خونه و.‌‌... رو هم هیچکس نداره همینارم داریم خداروشکر کن

عزیزم چقدر سخته پس یکی مث ما پیدا شد من میشه گفت حقوق نداریم اصلا و فکر آینده دیوونم کرده

بعد مامانشم هست خرج خونه خودشون یه طرف ... مامانش حقوق میگیره ولی از پسرش همش میکنه