2777
2789
میدونی چرا مجرد نمیرن ؟؟ چون متاهل خرج میکنه  چون متاهل ترس داره از زنش  

فقط آه یه زن بدبخت که همه سختی یه زندگی و کشیده پشت سرشون باشه تا ابد بسوزن و آه بچه های بی گناهمون که توی این زندگین😔😔😔

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
اینجا نمیتونم بگم حرفام خیلی زیاده من واقعا نمیدونم و نمیتونم بی پناهم خدا پناهمه فقط 💗

من با بقیه کاری ندارم.مگه نمیگی خانوادت دوست دارن؟ اگه میتونی جدا شو کار کن باور کن برای بچه بهترینه. اگه نمیتونی بازم کار کن برا خودت و بچت زندگی کن. 

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ر من دخترم کلا خوش واکسن بود ولی پسرم بد واکسنه و تب میکنه هفته ی دیگه هم واکسن 18 ماهگی داره خدا ...

خونه خودتی الان یا خونه مادرت اینایی

فقط آه یه زن بدبخت که همه سختی یه زندگی و کشیده پشت سرشون باشه تا ابد بسوزن و آه بچه های بی گناهمون ...

عزیزم آه کجابود 

تو دنبایی که اینهمه ظلم به زنا میشه 

مردا فقط بفکر لذتن  و اون لحظه یک ثانیه بتو فکر نمیکنن 

توام زرنگ باش بمون پول جمع کن بچت بزرگ شد ولش کن تو پیری 

الانم تا میتونی به خودت و بچت برس فک کن مجردی شوهرت مرده

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
من با بقیه کاری ندارم.مگه نمیگی خانوادت دوست دارن؟ اگه میتونی جدا شو کار کن باور کن برای بچه بهترینه ...

دوست دارم کار کنم اما دیگه دردم به این نمیزنم خودش چشمش کور بیاره بخوره نداره ب درک این همه از سر و لباسم زدم خرج زندگی کردم جوابش چی بود؟ تو شهر غریبم اگه خونوادم بودن حتما میرفتم سر کار

خونه ی خودمم شوهرمو بیرون کردم با بچه هامم

آفرین شوهر من نمیره میگه خونه خودمه کاش این بره من راحت بشم😂😂😂

عزیزم آه کجابود  تو دنبایی که اینهمه ظلم به زنا میشه  مردا فقط بفکر لذتن  و اون لحظ ...

خوردم میکنه راه حرص دادنمو بلده خودش یه بار گفت من برا خودم از صبح تا شب میرم تو انقد حرص بخور تا بمیری هعی پول نمیده عوضیه 

من خونه رو خانوادش برامون ساختن مامان باباش گفتن اون بره بیرون😂

پس تو دو سه درجه از من خوشبخت تری یکی خونوادش آدمن دو اون گمشده وای خونواده شوهر من خودشون زن پیدا میکنن میرن دنبال وکیل برا طلاق 😏 انگار نیومدن با صد تا التماس خواستنم 

پس تو دو سه درجه از من خوشبخت تری یکی خونوادش آدمن دو اون گمشده وای خونواده شوهر من خودشون زن پیدا م ...

آره از این لحاظ شانس دارم باز الانم یکاری کردم ارثشو بدن ب بچه هام و دارن کاراشو میکنن 😂😁

خدا ازشون نگذره ک اینقد پستن

آره از این لحاظ شانس دارم باز الانم یکاری کردم ارثشو بدن ب بچه هام و دارن کاراشو میکنن 😂😁 خدا ازش ...

آفرین عزیزم حقتو بگیر زن هیچ حقی نداره متاسفانه تو قانون تا میتونی بگیر نفقتم اجرا بذار با مهریه چون توی خونتی سریع بهت تعلق میگیره نذار برا خودش کیف کنه بدون شما

آفرین عزیزم حقتو بگیر زن هیچ حقی نداره متاسفانه تو قانون تا میتونی بگیر نفقتم اجرا بذار با مهریه چون ...

همون ارثو بگیرم برای بچه هام خیلی عالیه تاهفت پشتشون تأمینه. آره انشاله برم دادگاه برای نفقه اینام میگم ولی خب همش ماهی 3 تومن میشه

با بچه هات خوش باش با همونا زندگی کن  بخدا منم از شوهرم نفرت دارم ولی اگه برم باید صبح تا شب ع ...

میفهممت من فقط یه دختر دارم و از وقتی حامله شدم چهره اصلیش و نشون داد. شوهر منم میگه ریختت گوهه میدونی چرا؟ چون میدونن ما بهشون سریم میخوان عزت نفسمون خورد کنن که دور برنداریم اینو شنیدم از مامانش گف به عروس نباید رو داد فردا سوارت میشه بجای اینکه بگه چه خوشگل شدی میگفت زنای خراب آرایش میکنن من سه ساله آرایش نمیکنم چون خوردم کردن خدا لعنتشون کنه ماشالله مث ماهی عزیزدلم همیشه پایدار باشی و قوی 😘😘😘

همون ارثو بگیرم برای بچه هام خیلی عالیه تاهفت پشتشون تأمینه. آره انشاله برم دادگاه برای نفقه اینام م ...

باز خوبه دیگه نذار بریزه تو حلق زنه