اینجا نمیتونم بگم حرفام خیلی زیاده من واقعا نمیدونم و نمیتونم بی پناهم خدا پناهمه فقط 💗
من با بقیه کاری ندارم.مگه نمیگی خانوادت دوست دارن؟ اگه میتونی جدا شو کار کن باور کن برای بچه بهترینه. اگه نمیتونی بازم کار کن برا خودت و بچت زندگی کن.
شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت... turk girl از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
من با بقیه کاری ندارم.مگه نمیگی خانوادت دوست دارن؟ اگه میتونی جدا شو کار کن باور کن برای بچه بهترینه ...
دوست دارم کار کنم اما دیگه دردم به این نمیزنم خودش چشمش کور بیاره بخوره نداره ب درک این همه از سر و لباسم زدم خرج زندگی کردم جوابش چی بود؟ تو شهر غریبم اگه خونوادم بودن حتما میرفتم سر کار
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
من خونه رو خانوادش برامون ساختن مامان باباش گفتن اون بره بیرون😂
پس تو دو سه درجه از من خوشبخت تری یکی خونوادش آدمن دو اون گمشده وای خونواده شوهر من خودشون زن پیدا میکنن میرن دنبال وکیل برا طلاق 😏 انگار نیومدن با صد تا التماس خواستنم
آره از این لحاظ شانس دارم باز الانم یکاری کردم ارثشو بدن ب بچه هام و دارن کاراشو میکنن 😂😁 خدا ازش ...
آفرین عزیزم حقتو بگیر زن هیچ حقی نداره متاسفانه تو قانون تا میتونی بگیر نفقتم اجرا بذار با مهریه چون توی خونتی سریع بهت تعلق میگیره نذار برا خودش کیف کنه بدون شما
با بچه هات خوش باش با همونا زندگی کن بخدا منم از شوهرم نفرت دارم ولی اگه برم باید صبح تا شب ع ...
میفهممت من فقط یه دختر دارم و از وقتی حامله شدم چهره اصلیش و نشون داد. شوهر منم میگه ریختت گوهه میدونی چرا؟ چون میدونن ما بهشون سریم میخوان عزت نفسمون خورد کنن که دور برنداریم اینو شنیدم از مامانش گف به عروس نباید رو داد فردا سوارت میشه بجای اینکه بگه چه خوشگل شدی میگفت زنای خراب آرایش میکنن من سه ساله آرایش نمیکنم چون خوردم کردن خدا لعنتشون کنه ماشالله مث ماهی عزیزدلم همیشه پایدار باشی و قوی 😘😘😘