2777
2789

برای پسر من هیچی😐😐حتی تب هم نکرد. پاش هم درد نمیکرد که بخاد بلنگه. شاد و شنگول بازی میکرد. از ترسم دوباره رفتم بهداشت سوال کردم گفتم بچم هیچ تبی و... نداشت فکر کردم اشتباه زدن براش🤦‍♀️گفت خانوم درست زدیم دلت میخاد بچت تب کنه😑

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش دارم خدا رو صدا میزنم نمیدونم حکمتش چیه😔ببخش که غم منم ناراحتت کرد

بریم تاپیک این بنده خدا ترکید یهو دیدم همدردیم ببخش حالا اگه خواستی خصوصی بهت پیام میدم حالت و جویا میشم عزیزم غصه نخور خدا بزرگه چی بگم 💞 الهی همش روزای خوبی کنار بچه هات تجربه کنی بهترینا سهمت باشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
بخدا یه دونه دختر ناز پرورده مامانم بودم تو پر قو واقعا بزرگ شدم مامانم چقدر زحمتم کشید هنوزم فقط او ...

تو جدا شی آینده خودت و بچت بهتره. با این وضع هم خودت داغون میشی هم بچت.  جدا شو یه زندگی اروم برا بچه بساز. بچه اینجوری بیشتر عذاب میکشه

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.
این همه مرد مجرد هست چرا زندگی یه خونواده رو آخه بهم میزنه نمیدونم بخدا هیچی 

میدونی چرا مجرد نمیرن ؟؟ چون متاهل خرج میکنه 

چون متاهل ترس داره از زنش 

خدایا نی نی تودلمو برام حفظ کن خدایا شکرت ❤️🤲
آره دختر منم همین بود دقیقا

خداروشکر عزیزم. حالا من پسرم برای واکسن۲ماهگی و۴ماهگی تب کرد ولی این نه. خیلی ذوق کردم😂😂

خداروشکر عزیزم. حالا من پسرم برای واکسن۲ماهگی و۴ماهگی تب کرد ولی این نه. خیلی ذوق کردم😂😂

ر

من دخترم کلا خوش واکسن بود ولی پسرم بد واکسنه و تب میکنه هفته ی دیگه هم واکسن 18 ماهگی داره خدا بخیر کنه

ر من دخترم کلا خوش واکسن بود ولی پسرم بد واکسنه و تب میکنه هفته ی دیگه هم واکسن 18 ماهگی داره خدا ...

الهی عزیزم. شاید خدا خواست این یکی راحت بود براش

تو جدا شی آینده خودت و بچت بهتره. با این وضع هم خودت داغون میشی هم بچت.  جدا شو یه زندگی اروم ب ...

اینجا نمیتونم بگم حرفام خیلی زیاده من واقعا نمیدونم و نمیتونم بی پناهم خدا پناهمه فقط 💗

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار