2777
2789
درکت میکنم💔💔

بخدا یه دونه دختر ناز پرورده مامانم بودم تو پر قو واقعا بزرگ شدم مامانم چقدر زحمتم کشید هنوزم فقط اونو دارم بخاطر من الان لوپوس گرفته وقتی بچه عزیزشو میزنن وقتی این همه زحمتم کشیده انقدر عذابمو دید تمام بدنش زخم شد بمیرم اصلا خورد شد بیچاره هنوزم نکات مثبت شوهرم و میگه که من آب نشم انقد که محترمه هیچی نمیگفت هیچی فقط میومد کمکم همه کارامو میکرد که غصه نخورم دختر مهندس نازپرورده دست یه مشت آپاچی خسیس وحشی که باید خفه خون بگیرم هر چی میگن بگم چشم که جام زن نیارن از همسایه های خاله زنکش من و همسرم زمین و آسمونیم 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
بمیرم براش😢😢بچه ها هیچ گناهی ندارن  خدا از شوهرت و خانوادش نگذره چقد قلبم ب درد میاد وقتی ا ...

زنده باشی عزیزم.

یه خواهشی دارم اگه امکانش داره طلاق نگیر حیف بچه هات بین بد و بدتره میدونم ولی تو میتونی تو مادری صبوری کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا یه دونه دختر ناز پرورده مامانم بودم تو پر قو واقعا بزرگ شدم مامانم چقدر زحمتم کشید هنوزم فقط او ...

انشاله خدا مامانتو برات حفظ کنه😔😔😔مادرا همینن بمیرم برای دلشون

نمیدونم چرا قسمتمون این میشه و میوفتیم توی همچین زندگیایی😭😭😭

زنده باشی عزیزم. یه خواهشی دارم اگه امکانش داره طلاق نگیر حیف بچه هات بین بد و بدتره میدونم ولی تو ...

من امشب ب شوهرم گفتم بخاطر بچه ها بیا خوب شو و فلان گفت نه. منم طلاق نخام اون زن شوهرمو مجبور میکنه ب طلاق هیچ راهی برای ادامه نیست😢

انشاله خدا مامانتو برات حفظ کنه😔😔😔مادرا همینن بمیرم برای دلشون نمیدونم چرا قسمتمون این میشه و می ...

واقعا من هر روز و هرشب از خدا میپرسم چرا منی که حتی دوست پسر نمیگرفتم چرا شوهرم این بشه خدا فقط یه ذره وفاداری میخواستم نه پول نه محبت نه هیچی😔گرچه حقم بود

من امشب ب شوهرم گفتم بخاطر بچه ها بیا خوب شو و فلان گفت نه. منم طلاق نخام اون زن شوهرمو مجبور میکنه ...

خب بذار از طرف اون حکم طلاق بیاد پس تو هیچ اقدامی نکن من همه راهارو ۵ ماه پیش رفتم اینجوری حق و حقوق خودتو بچه هاتم ازش بگیر تا جونش دربیاد

من امشب ب شوهرم گفتم بخاطر بچه ها بیا خوب شو و فلان گفت نه. منم طلاق نخام اون زن شوهرمو مجبور میکنه ...

خدا آه بچه های معصوم و بی گناهتو بگیره ازشون

منم راضی بودم تمام زندگیمونو بدیم ولی وفاداری باشه همه چی بود جز وفا 😭

تاپیک این بنده خدارو ترکوندم من الان میاد بیرونمون میکنه ولشون کن خدا جوابشون بده من که فقط نظاره میکنم تا بگذره ببینم چی میشه

آه بچه های من و بچه ی اون دامن گیرشون بشه الهی

زنه ام بچه داره؟ واااای خدای من بخدا دیگه من حرفی ندارم انقد به خدا التماس کردم اصلا مذهبی نبودم الان هر روز و شبم ذکر و قرآنه که یکم آروم شم کاش امام زمان ظهور کنه گردن متاهلای خائن و بزنه. با سه تا قرص هنوز بیدارم و بی جون

زنه ام بچه داره؟ واااای خدای من بخدا دیگه من حرفی ندارم انقد به خدا التماس کردم اصلا مذهبی نبودم الا ...

آره ی دختر 6 ساله داره یه بچه ی دیگم داشته ک مرده

منم قرص میخورم و امشب چون حالم بده بیشتر بیدارم

آره ی دختر 6 ساله داره یه بچه ی دیگم داشته ک مرده منم قرص میخورم و امشب چون حالم بده بیشتر بیدارم

ای خدا ای خدا من با شوهرمم روم نمیشد رابطه داشته باشم اینا چجور موجودی ان چه وجدانی انسان نیستن شیطانن بخدا