2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان. بهتری؟ دختره من ۱۹ هم 

سلام ببخشید میپرسم چندم حامله شدین که نوزدهم افتاد زایمانتون طبیعی یا سزارین ؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
عه پسر منم 19 اردیبهشت😍😍

سلام ببخشید میپرسم چندم حامله شدین که نوزدهم افتاد زایمانتون طبیعی یا سزارین ؟

ن خوب نیستم چند ماهه بخاطر خیانتای شوهرم حالم بده و دارم جدا میشم💔

😔😔😔😭 یاد اوایل زایمانم افتادم خدا لعنتشون کنه هوف چقدر آرزوهام که خورد شد مثل کابوس شده بود زندگیم دوس داشتم بمیرم بچم و خودم نابود شدیم😭😭😭😭

25 مرداد آخرین تاریخ پریودم بود و طبق جدول 5 شهریور حامله شدم سزارین بودم 38 هفته و 4 روز

مرسی عزیزم خدا دختر و پسر گلت و حفظ کنه برات

شما چرا😭😭😭😭

از ۷ ماهگی بارداری فهمیدم پیامشو دیدم به هیشکی نگفتم بعد زایمان ولم میکرد میرفت بچم زردی داشت نافش عفونت کرده بود بخاطر مامان عوضیش که عین وحشیا میشستش تو حموم بعد کنارم نمیخوابید دعوام میکرد همش فیلم س*کسی میدید سه ماه جاشو جدا کرد رفت تو حال ازش متنفرم الانم تمام زندگیم توسط خودشو مادرش نابود شد هنوزم الان خونمن دست از سرم برنمیدارن ۶ ماه قهر بودم کتک و دعوا و میرفت نمیومد زیر دلم عفونت بود بخیه هام هوف بدترین روزای عمرم اصلا نگفت بچم مرده یا زنده ست حکم دادگاه اومد در خونمون آخرشم من برگشتم فقط بخاطر دخترم که بزرگ شد سر افکنده نشه بگه پدرم نیست الانم مث دو تا هم خونه زندگی میکنیم اما خونواده شو باید احترام بذارم وگرنه زندگیم سیااااه میشه دوباره میگن بی عرضه ای کار نمیکنی خونت کثیفه و... میرن رو مخ شوهرم که طلاقم بده منه نازنازیه دختر عزیز بابام به چه خفتی افتادم😔😔😭😭

از ۷ ماهگی بارداری فهمیدم پیامشو دیدم به هیشکی نگفتم بعد زایمان ولم میکرد میرفت بچم زردی داشت نافش ع ...

منم شوهرم از بعد زایمان جاشو جدا کرد و خیلی نسبت بمن کوتاهی کرد تو بیمارستان بالای سر من بود ولی به اون کثافت پیام میداد. بمیرم برای دلت چقد سختی کشیدی توهم

انشاله خدا اونقد بچه هامونو موفق کنه که این روزا یادمون بره

شوهر منکه از خداشه الان جدا بشم حتی نمیگه منو ببخش یا خوب میشم💔

منم شوهرم از بعد زایمان جاشو جدا کرد و خیلی نسبت بمن کوتاهی کرد تو بیمارستان بالای سر من بود ولی به ...

دقیقا وقتی ام میگم چیزی میگه خودت برگشتی راه بازه😔 تا وقتی پابه پاش کار میکردم خرجی خونه و لباسم باخودم بود طرفم بود وقتی حامله شدم نتونستم برم سر کار باهام بدشد همش خیانت هیز بازی یه پیام زشت ازش دیدم گفتم تو بمن که زنتم یه بار نگفتی هنوزم محبت نمیکنی تورو خدا بخاطر بچمون این ۹ ماه بذار آرامش داشته باشم اما بدتر و بدتر شد الان بچم لجبازه بمیرم سرشو زمین میکوبه میدونم عوارض حرصایی که تو بارداری از شوهرم و خونوادش خوردم خدا ازشون نگذره بمیرم برا دخترم همه کسمه همه وجودمه شکنجه میشه با اینا مثل خودم😭😭😭😭

دقیقا وقتی ام میگم چیزی میگه خودت برگشتی راه بازه😔 تا وقتی پابه پاش کار میکردم خرجی خونه و لباسم با ...

بمیرم براش😢😢بچه ها هیچ گناهی ندارن 

خدا از شوهرت و خانوادش نگذره

چقد قلبم ب درد میاد وقتی این نامردیا رو میبینم از غم خودم یادم میره انشاله خدا کمکمون کنه و این روزا یادمون بره وقتی ب اون روزا فکر کنیم لبخند بزنیم