2777
2789
عنوان

قند خون بالا

830 بازدید | 9 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

کسی اینجا هست قند خونش بالا باشه بگه باید چیکار کرد؟ من قند خون ناشتام ۱۰۴ هست در صورتی که بالاترین حد نرمالش ۱۰۰ هست اصلا نمیدونم باید چیکار کنم 

ممنون میشم تجربه هاتون در اختیارم بذارید😭خیلی ناراحتم

۱۰۴لب مرزه؛دیابت نیست

قند و شکر و نون و شیرینی نخور بجاش کشمش بخور

ورزش کن

وزنتو پایین بیار اگه چاقی

مصرف برنج رو خیلی کم کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قند و شکر و حذف کن.برنج و ماکارونی رو کم کن.نوشابه ک اصلا نخور میاد پایین اینجوری

رنج دانستن دمار از جان انسان میکشد                                خوش به حال بی خیالان،جاهلان،خوش باوران.....
۱۰۴لب مرزه؛دیابت نیست قند و شکر و نون و شیرینی نخور بجاش کشمش بخور ورزش کن وزنتو پایین بیار اگه چ ...

اره وزنم باید بیارم پایین نمیتونم ولی متاسفانه همش رژیمم رو میشکنم 

قند و شکر و حذف کن.برنج و ماکارونی رو کم کن.نوشابه ک اصلا نخور میاد پایین اینجوری

وای همش برنج میخورم قند و شکر هم جدیدا بهش علاقمند شدم 🥲ممنونم حتما سعی میکنم رعایت کنم

وای همش برنج میخورم قند و شکر هم جدیدا بهش علاقمند شدم 🥲ممنونم حتما سعی میکنم رعایت کنم

پدر شوهر من قندش رو 400بود با رعایت خیلی چیزا اوردش رو نود و پنج.خیلی مراقب باش اگه زمینه شو داری

رنج دانستن دمار از جان انسان میکشد                                خوش به حال بی خیالان،جاهلان،خوش باوران.....