2777
2789

جای ما اونجاست اونجا خونه ی ماست میخوام برم خونه خودم...اینجا کجاست این کابوسای وحشتناک چیه؟

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز هایی میدونم .. اما گفتنی نیست چون خیلی ها قبول ندارن اما میدونم که درستن .. جالبه که آگاهیم زیاد هست از خیییلی از مردم و با همه فرق دارم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
منم دلم میخواد بدونم.چون همسرم شش ماههه رفته اونجا و من شدیدا دلتنگشم

خدا رحمتش کنه

♡ ♡ براے هم آرامش باشیـב، همـہ خسته‌ایم. ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
میشه بیای پی وی برا منم توضیح بدی

متاسفم چون به بعضی ها که گفتم نه تنها قبول نکردن بلکه مسخره هم میکنن شاید قسمت نیست که بدونن خیلی از مردم خیلی چیز هارو .. باید زمینه تو خودتون باشه بعد یکی مثل من بتونه کمک کننده باشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
2790
2778
2791
2779
2792