2777
2789
عنوان

مهمون ....

215 بازدید | 10 پست

من ۲ ماه پیش خواهر ناتنیام ۳ تان با بچه هاشون که هر کدوم ۲ تا دارن هروز میومدن خونمون بعد منم نمیزاشتن برم خونشون .

بعد هفته ای ۴ روز میومدن کیک میپختن غذاهایه رنگ بارنگ هوس میکردن میپختن .همشم پایه من بودا یه نخودم نمیاوردن بعد ما وضع مالیمونم خیلی خوب نیست ولی درک نمیکردن . 

یه ظرفم نمیشستن 

خونه رو به گند میکشیدن 

مثلا ساعت ۱۱ میومدن تا ۹ شب 

منم واسه اینکه تنها نمونم میگفتم اشکال نداره . 

بعد شوهرم اعصبانی شد گفت چخبره یبارم تو برو چرا اونا همش میان . 

بعد فرداش که میخاستن بیان من پیچوندم گفتم خونه نیستم . بعد چند روز بعد زنگ زدم بهشون گفتم خونه اید بیام گفتن بیا منم رفتم هرچی در زدم زنگ زدم درو باز نکردن . 

بعد خواهرمم سر کوچه بود دست تکون داد بیا رفتم گفت اره بربری بخر بیا بریم خونه شما . 

گفتم سر کوچتونیم دیگه چرا اینکارو کردی 

گفت نهه دخترم گریه میکرد اومدیم بیرون حالا بیا بریم خونه شما زنگ زدم بقیه ام بیان  آش بپزیم  .

(البته بگم دختر منم همسن دختر اونه دوتاشونم ۶ ساله هستن )

خلاصه منم اعصبانی شدم گفتم یعنی چی منو راه نمیدی 

خلاصه یکم جر بحث  ... 

ناراحت بودن که چرا اونروز گفتم خونه نیستم نیایید 

خب مگه نمیگن رفت امد منم دلم میخاست برم خونشون 

باور کنید تو این مدت من یکبار رفته بودم  که اونم رفتم خونه شونو تمیز کردم  ناهارم بهم ندادن حتی 

خیلی دلم گرفته من خواهر تنی ندارم احساس تنهایی میکنم ‌. از طرفی دلم شکسته بابت کاراشون از طرفی ام میگم ولش کن زنگ بزنم بیان باز از تنهایی بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا از سر تنهایی به همچین آدمایی پناه میبری ؟

تنهایی چشه ؟

در ضمن تنها نیستی دختر و همسرت هست 

خودت رو با کاری سرگرم کن 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

واااا چرا زنگبزنی بیخیال بابا کلی و سریال هس وقتتو برا بچه و شوهرت پر کن والا  من آبجی دارم ولی دورم کل روزو تنهام وقت ندارم برا خودم آش لزارم چه برسه او همه ادم 

خوشبختی یعنی وجود کوچولویی از جنس من و تو       پسر یکی یدونم من و بابایی خیلی دوست داریم