2777
2789
یمدت خوب بود موهام سرحال شد بعد دوباره ریزشش شروع شد.من ریزشم ارثیه فک‌میکنم.الانم ک بعد زایمانمم مث ...

منم ارثیه.دکترم گفت این روش مناسبه‌.چقدر ریزش کم شده بود؟چند ماه طول کشید به حالت اول برگرده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ارثیه.دکترم گفت این روش مناسبه‌.چقدر ریزش کم شده بود؟چند ماه طول کشید به حالت اول برگرده؟

بنظر من ک‌نکن هم‌گرونه هم خیلیییییی درد داره .خونم خیلی میگیرن ازت.ولی خیلی سرحال شده بود چ فایده ریزش و قطع نمیکنه بعد ۳ ماه اینا دوباره ریخت

فکر میکنم تمدید داره.ریزشتم قطع شده بود تو اون سه ماه؟

نه تمدید نداره .دکتر گفت نبایدم زیاد انجام بدی جلسه ش‌ک‌تموم میشه دیگ نباید بکنی.مزوتراپی تمدید داره.ولی ارثی اگ باشی ریزش و قطع نمیکنه

پس چارش چیه .ماینو هم برام رویش میاره ریزشم شدیده

ببین برای منم همینه نه مشکلی دارم نه تیرویید دارم نه کم خونی .هیچی فقط میریزه.فامیل بابام همه همینجورن کم موعن.هرکاری هم بگی کردم منتها یمدت خوبه دوباره شروع میشه.من مزو هم انجام دادم روز اول ک میزنی موهارو سرحال میکنه لخت میکنه ۲روز بعد برمیگرده ب اول

دکتر خوب برو دارو بده.این تزریقیهای داخل سر فایده نداره.پی ار پی انقد درد داره از زایمان بدتره

دارو خیلی مصرف کردم تاثیری نداره.کلا رو ریزش ارثی هیچی موثر نیس🙁خودتون تجربه دارید میدونید دیگه