2777
2789

عزیزم تو این روزا سعی کن آروم باشی و استرس نگیری به علائم اصلا توجه نکن مدام با خودت حرف بزن و تلقین مثبت کن که بارداری از ته دل برات دعا می کنم که این روزا به خوشی بگذره و تلاشت به نتیجه برسه به امید خدا تو بارداری شک نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من دوبار تا حالا باردار شدم 

اقدام نا موفق هم داشتم 

اما مواقعی ک باردار شدم از ی هفته قبل پریود شکمم تیر میکشیده تا اخر حتی الانم 6هفتم گاهی حس میکنم میخواد خون بیاد فقط فرق دردش اینه ک ی درد داغ نیست تیر کشیدنه بسپار ب خدا اصلا بهش فکر نکن من بارداری قبلیم مجبور شدم چون سالم نبود ب زور 20هفته سقطش کنم. تجربه شد ک اصلا نشینم ب لحظه لحظه های بارداریم فکر کنم روز بشمارم استرس بکشم بیخیال باشم . نه فقط من همه کسایی ک تجربه بارداری ناموفق دارن همینو میگن

عزیزم تو این روزا سعی کن آروم باشی و استرس نگیری به علائم اصلا توجه نکن مدام با خودت حرف بزن و تلقین ...

از کجا میدونی باردارم.۸ساله منتظرم.دیگه خسته شدم

از کجا میدونی باردارم.۸ساله منتظرم.دیگه خسته شدم

گلکم منم یه ماه دیگه انتقالمه شرایط شمارو هم کاملا درک می کنم شما که انتقال دادی این دو هفته ای که منتظر نتیجه می مونی بهترین کاری که ازت برمیاد افکار مثبت انرژی مثبت و حال خوبه ، دیگه بقیش دست خداست هرچی بدنت و روحت ریلکس تر باشن جنین بهتر لانه گزینی می کنه ، پس افکار منفی رو از خودت دور کن و به خودت انرژی مثبت بده