2777
2789
عنوان

پدرم با کتکاش ....

654 بازدید | 32 پست

باورم نمیشه ولی این کارش باعث شد اضطراب و استرسم کم بشه!!!!؟؟؟

افسردگی و اضطراب دارم قرص هم میخورم

به زور دارم میرم دانشگاه رشته رو هم دوست ندارم

جدیدا به فکر خودکشی هم بودم 

امروز هم سر اینکه دانشگاه نرفتم کتک خوردم

بعدش هم بازم منو زد گفت جلوم گریه نکن! اینکارها رو می‌کنی چون به فکر من نیستی فقط میخوای یکی کارکنه تو بخوری و بخوابی

دیدم راست میگه به فکرشون نیستم ولی به این نتیجه رسیدم اونا هم به فکرم نبودن که آلان دارن دسترنجشون رو درو میکنن  

اصلا هم روابطمان تو خونواده خوب نیست

خنده داره ولی این چندروزه اضطراب داشت خفم میکرد و دلم میخواست پدر. مادرم آدم بودن یکم باهاشون حرف بزنم

الان یه حس مسخره ای دارم از اینکه منو زده ولی انگار آروم شدم و اضطراب هم ندارم، خوشحال شدم حداقل یه واکنشی نشون داده انگار مثلا به فکرمه

یه راه بی دردسر خودکشی سراغ ندارین؟

مثل کره ای ها آمار خودکشی توشون بالاست قطعی باشه

یا یه راهی بگین چند روز بیهوش باشم برم تو کما

شاید رفتارشان و تصمیماشون عوض بشه یا خودم

حالم ازاین دنیای کوفتی بهم میخورههههههههههه

حوض نقاشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنطرم بهتره تز اون خونه بری. دانشگاه و یه شهر دیگه میگرفتی میرفتی خوابگاه

نمیدونم چرا هرکی حرف از خانواده میزنه همه میگن برو ی شهر دیگه خوابگاه خب نمیزارن اگ آدم بودن ک لازم نبود فرار کنیم از دستشون

بری توی کما وقتی برگشتی احتمال اینکه ناقص بشی زیاده

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

برو سر کار

از صبح تا شب

کمتر ببینیشون

مثل کره ای ها😏😏😏😏😏😒😒😒😒😒

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سره چی این همه اوقات تلخی میکنی 

بخدا انقدر زندگی چالش داره که اینا در مقابلش هیچه

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

چندسالته ؟ دانشگاه دولتی میری یا غیر دولتی ؟ چرا رشته ای دوست نداری رو ادامه میدی ؟ بیا بیرون به جاش برو سرکار هم خونه کمتر هستی هم پول داری از خودت هم رشته ات رو دیگه نمیخونی ،هرجور خوشحالی زندگی کن 

عزیزم میدونم خیلی کلیشه ای ب نظر میاد.

ولی احتمالا تنها راه نجاتت درسه.

بخون و برو

دانشگاه خیلی میتونه تاثیر داشته باشه رو سبک زندگی و دیدگاهت. تازه از دست رفتاراشون هم راحت میشی.

تازه اگه دانشگاه سراسری و خوابگاه باشه که دیگه عالی میشه

تاپیکت سرتاسر انرژی منفی بود چرا از شرایطی که داری استفاده نمیکنی ؟چه دلیلی چه مشکلی داره به خودکشی فکر میکنی؟چرا رشته ای که دوست نداری رفتی حتما پیش به مشاوره برو عزیزمم حتمااااااا 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱