2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3469 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوهفته ک زوده صبر کن دکتر منم میگه تا شیش ماه تیغه بینی و ی سال نوک بینی ورم داره 

خدا کنه ورم باشه.میترسم همینجور گنده بمونه دماغم😑🥺

اصلا به پره ها که دست نزده😐

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ای وای خاک تو سرم من نمک و ترشی ک شور میخورم بخاطر اینه یعنی؟

وای اره دختر.دکتره من کفت تا ۳ ماه لب به نمک و ترشی و اینا نمیزنی.من واسه خودم جدا غذا میپزم.اصلا نمک نمیزنم.میگن نمک بخوری ورمش میمونه و نمیره

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

لابد مال اون بیشتر استخونی بوده و گوشت نداشته

نمیدونم.خدا کنه دماغ منم زودتر یکم کوچیک شه.خاهرم میگه انگار دست نزده😑

برای منم ب پره ها دست نزده

به خودشون زحمت نمیدن😐