2777
2789
عنوان

ورم بینی

3469 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من دوماه و بیست و چهار روزه بینیمو عمل کردم احساس میکنم اصلا کوچیک نشده ی وقتایی خوبه ی وقتایی پر از ورمه مثلا یه ماه بد از عمل بینیم انگار چند روزی ورمش خوابید خوب شد بد از اون دوباره ورم کرد الانم ک همونجوری مونده این درحالیه که الان باید ورمش کمتر شده بدشه نه بیشتر

خواستم بدونم تا کی اینجوریه؟؟بخدا از عمل کردنم پشیمون شدم۱😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هفت ساله عمل کردم بازم ورم داره اصلا نمیخوابه.

بخوص صبحا انگار پف کرده.😬

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
من هفت ساله عمل کردم بازم ورم داره اصلا نمیخوابه. بخوص صبحا انگار پف کرده.😬

مم صبحا بلند میشم ورمه اما یکی دو ساعت بعدش بهتر میشه اما من مشکلم اینه ک چرا یه ماه اول فرمش خوب بود الان بزرگ مونده

من دو هفتس عمل کردم.حس میکنم دماغ خودمه اصلا کوچیک نشده.خیلی حس بدیه.خدا کنه زودتر پفش بخوابه.

تو مطب یه باریه خانومی بود دو هفته بود عمل کرده بود اینقد کوچیک و خوشگل شده بود دماغش.مال من چرا همچینه نمیدوم.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

پرهیز کامل نمک

پرهیز از ورزش

پرهیز از گرما و دوش اب گرم و..

سعی کن چسبت رو برنداری

فامیل ما پرهیز هاشو رعایت نکرد حوصله چسب زدن هم نداشت.. اوایل بینیش خوب بود ولی بعدا ورم کرد زیر پوستش چربی جمع شد و ماندگار شد.. انگار نه انگار که عمل کرده..

من دو هفتس عمل کردم.حس میکنم دماغ خودمه اصلا کوچیک نشده.خیلی حس بدیه.خدا کنه زودتر پفش بخوابه. تو م ...

دوهفته ک زوده صبر کن دکتر منم میگه تا شیش ماه تیغه بینی و ی سال نوک بینی ورم داره 

من دوس دارم بینی مو‌عمل کنم ولی ازینکه به هوش بیام ببینم راه نفسم فقط از دهن وحشت دارم میترسم خفه شم ...

عزیزم دکتری رو پیدا کن که تامپون نزاره.من عمل کردم تامپون نزاشته برام به جاش ایروی هست.راحت نفس میکشیدم.مشکلی نبود

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖