2777
2789

بچه ها یه جاروبرقی کشیدنم نزدیک یکی دوساعت طول میکشه

کردگیری هم همینطور

همه کارهام کلی طول میکشه

چیکار کنم

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه کلن اهسته ای لابد 

منم بودم خیلی بعد دنیا اومدن بچه خیلی فرز شدم.‌

سعی کن یه تایمی بذاری ک تو همون تایم تموم کنی اون کارو

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
دیگه کلن اهسته ای لابد  منم بودم خیلی بعد دنیا اومدن بچه خیلی فرز شدم.‌ سعی کن یه تایمی بذاری ...

آره رو اسلو موشن هستم کلا🤣🤣🤣🤣

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

چقدر مثل منی واسه همین همش زورم میاد کارامو انجام بدم به قول مامانم مِس مِسو ام😂

منم دقیقا

میخوایم جایی بریم یا کسی بیاد غصه م میگیره 

اینقدر که آروم آروم انجام میدم و دیر آماده میشم و کارهام هم میمونه

الانم خونه م رو باید تمیز کنم، چون طول میکشه ،حوصله م نمیاد🤣🤣

منم اوایل خیلی دستم کند بود مثلا از‌۹ صبح تا ۱۳ درگیر غذا درست کردن بودم

الان نهایت یک ساعت تموم میشه 

به مرور ادم زرنگ میشه

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  
من تو دوساعت کل خونه را برق میندازم سرعتتو بالا ببر.

من تو دوساعت خیلی همت کنم یه سره کار کنم ،فقط جارو میزنم

میشه بگی رمز موفقیتت رو 😭خسته شدم از کار  خونه