2777
2789
بعضی مارکاش خوبن. ما داریم. ولی در کل ازمایش خون دقیق تره

مرسی عزیزم ما کلن سابقه دیابت داریم.حالا من ی مدت رعایت کردم میخاستم باردار بشم .میخاستم ببینم قندم چنده.خسته شدم از بس ازمایش دادم.البته خودم فعلا قند ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم ما کلن سابقه دیابت داریم.حالا من ی مدت رعایت کردم میخاستم باردار بشم .میخاستم ببینم قندم ...

همسر منم دیابت داره. ولی دستگاه خونگی حداقل با ۲۰،۳۰ تا اختلاف نشون میده. قند نداری چرا استرس داری. بیخیال

چند بود؟ منم میخاستم باردارشم قندم ۱۱۰ بود نگران شدم. رفتم ۲ تا دکتر گفتن واسه الان خوبه. اگه تو بار ...

۱۰۰.کی میخای باردار شی؟من حالا چیزایی ک قند داره رو کمتر استفاده میکنم

۱۰۰.کی میخای باردار شی؟من حالا چیزایی ک قند داره رو کمتر استفاده میکنم

والا یه ساله میخام. ولی انقدر اتفاقای بد افتاده برام فعلا پشیمون شدم. هیچی مثل ورزش و پیاده روی قند رو پایین نمیاره.۱۰۰ بالا نیست. خوبه. برنج و نون کم بخور

والا یه ساله میخام. ولی انقدر اتفاقای بد افتاده برام فعلا پشیمون شدم. هیچی مثل ورزش و پیاده روی قند ...

ایشالله وضعیتت خوب بشه بتونی زود اقدام کنی.اره کم میخورم