leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 عنوان گرفتن قند 131 بازدید | 8 پست بچه ها این دستگاه قند ک میگن چه جوریه؟یعنی قند رو نشون میده؟یا حتما ازمایش بدم؟ 1401/08/17 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 بعضی مارکاش خوبن. ما داریم. ولی در کل ازمایش خون دقیق تره مرسی عزیزم ما کلن سابقه دیابت داریم.حالا من ی مدت رعایت کردم میخاستم باردار بشم .میخاستم ببینم قندم چنده.خسته شدم از بس ازمایش دادم.البته خودم فعلا قند ندارم
طوباييسم عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 386 مرسی عزیزم ما کلن سابقه دیابت داریم.حالا من ی مدت رعایت کردم میخاستم باردار بشم .میخاستم ببینم قندم ... همسر منم دیابت داره. ولی دستگاه خونگی حداقل با ۲۰،۳۰ تا اختلاف نشون میده. قند نداری چرا استرس داری. بیخیال
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 همسر منم دیابت داره. ولی دستگاه خونگی حداقل با ۲۰،۳۰ تا اختلاف نشون میده. قند نداری چرا استرس داری. ... لب مرز بود اخرین بار
طوباييسم عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 386 لب مرز بود اخرین بار چند بود؟ منم میخاستم باردارشم قندم ۱۱۰ بود نگران شدم. رفتم ۲ تا دکتر گفتن واسه الان خوبه. اگه تو بارداری اینقدر باشه زیاده
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 چند بود؟ منم میخاستم باردارشم قندم ۱۱۰ بود نگران شدم. رفتم ۲ تا دکتر گفتن واسه الان خوبه. اگه تو بار ... ۱۰۰.کی میخای باردار شی؟من حالا چیزایی ک قند داره رو کمتر استفاده میکنم
طوباييسم عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 386 ۱۰۰.کی میخای باردار شی؟من حالا چیزایی ک قند داره رو کمتر استفاده میکنم والا یه ساله میخام. ولی انقدر اتفاقای بد افتاده برام فعلا پشیمون شدم. هیچی مثل ورزش و پیاده روی قند رو پایین نمیاره.۱۰۰ بالا نیست. خوبه. برنج و نون کم بخور
leilinik مدیر استارتر عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 3537 والا یه ساله میخام. ولی انقدر اتفاقای بد افتاده برام فعلا پشیمون شدم. هیچی مثل ورزش و پیاده روی قند ... ایشالله وضعیتت خوب بشه بتونی زود اقدام کنی.اره کم میخورم