nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 عنوان خانم ها آقایون بیان کارتون دارم 134 بازدید | 18 پست بچه ها من دیروز عضو سایت reddit شدم ولی هر چی کامنت میزارم یا ارسال نمیشن یا اگه هم ارسال بشن نه کسی لایک میکنه نه ریپلای میکنه حتی جواب سوالامم نمیدن اصلا انگار وجود ندارم 😐پ ن:reddit یه سایت آمریکایی مثل نی نی سایته 1401/08/17 | 14:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 ببخشید اونجا قفل شدزبان انگلیسی عالیهدرصدش برای دختر و پسر فرق ندارهکنکور زبان بده رتبه خوب بیاری قبول میشیپذیرشش هم فکر کنم کشوری باشه پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 ببخشید اونجا قفل شد زبان انگلیسی عالیه درصدش برای دختر و پسر فرق نداره کنکور زبان بده رتبه خوب بی ... ولی به من گفتن درصد قبولیش برا دخترا خیلی خیلی کمه و اولویت با پسراست
nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 ببخشید اونجا قفل شد زبان انگلیسی عالیه درصدش برای دختر و پسر فرق نداره کنکور زبان بده رتبه خوب بی ... نمیدونید حداقل رتبم باید چند باشه؟
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 ولی به من گفتن درصد قبولیش برا دخترا خیلی خیلی کمه و اولویت با پسراست نهخوب آلان معلم مرد نمیتونه مدرسه دخترونه درس بدهپه مدرسه دخترونه کی درس میده زبان؟؟ پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 نمیدونید حداقل رتبم باید چند باشه؟ والا بستگی به پذیرش داره این که چقدر بخوان معلم زبان بگیرنرتبه زیر ۲۰۰۰ فکر کنم خوبه پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 نه خوب آلان معلم مرد نمیتونه مدرسه دخترونه درس بده په مدرسه دخترونه کی درس میده زبان؟؟ نمی دونم چیکار کنم واقعا یکی میگه فقط برا کنکور تجربی بخون و زبانو ول کن از یه طرفم میترسم به چیزی که علاقه دارم نرسم
nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 والا بستگی به پذیرش داره این که چقدر بخوان معلم زبان بگیرن رتبه زیر ۲۰۰۰ فکر کنم خوبه شما دبیری می خونید؟
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 نمی دونم چیکار کنم واقعا یکی میگه فقط برا کنکور تجربی بخون و زبانو ول کن از یه طرفم میترسم به چیزی ک ... به زبان علاقه داری؟؟؟اگه تجربی رتبه خوب بیاری رشته بهتر از فرهنگیان میتونی قبول بشی پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 به زبان علاقه داری؟؟؟ اگه تجربی رتبه خوب بیاری رشته بهتر از فرهنگیان میتونی قبول بشی من دبیری زیست میخونم یه ترم دیگه دارمدو هفته هست برای کنکور میخونم من رتبه ۳۵۸۸ سال ۹۸ آوردم اشتباه کردم اومدم فرهنگیان پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 من دبیری زیست میخونم یه ترم دیگه دارم دو هفته هست برای کنکور میخونم من رتبه ۳۵۸۸ سال ۹۸ آوردم اشتبا ... چرا؟ رشتتون که خوبه
nill2oo2 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 262 به زبان علاقه داری؟؟؟ اگه تجربی رتبه خوب بیاری رشته بهتر از فرهنگیان میتونی قبول بشی بله به زبان علاقه دارم ولی مشاورم گفت میتونی تو تجربی رتبه خوب بیاری و گفت عمرتو با رشته زبان تلف نکن
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 چرا؟ رشتتون که خوبه حقوقش کمهمن کنکور ۹۸ زبان عربی و ریاضی صفر زدم اگه هر کدوم ۱۰ درصد میزدم رتبه زیر هزار میاوردمزیست ۸۰ شیمی ۱۰۰ فیزیک ۴۰ زدم پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست
daneshjoomoallm1 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 531 بله به زبان علاقه دارم ولی مشاورم گفت میتونی تو تجربی رتبه خوب بیاری و گفت عمرتو با رشته زبان تلف نک ... قلمچی میری؟؟چطوره رتبهت؟ پسر دانشجو ترم ۷ دبیری زیست