2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

932 بازدید | 27 پست

خیلی خسته شدم.شوهرم آدم بدی نیس ولی شرایطمون بده.هم بی پولیم هم مادرشوهرم تنهاست.بقیه بچه ها هم خودشونو راحت کردن فقط شوهر من و یه برادراش میرن پیشش.منو ول میکنه میره خونه مادرش شب بخوابه.منم تنهایی تو خونه.میخوام برم اونجا یه جور سختمه نرم یه جور دیگه.اخیرا همش دعوا داریم.خسته شدم دیگه.میخوام جداشم

چند روز قهر کردم رفتم خونه مامانم.از بس خسته شده بودم.بعد اومد خونمون کلی قول داد که من با بقین حرف میزنم و برنامه می ریزیم وتقسیم کار میکنیم بین خواهر برادرا و مشاوره دوتایی میریم و فلان.منم قبول کردم برگردم خونه‌.ولی باز که برگشتم همون آش و همون کاسه.میگه سخت نگیر زندگی میگذره همین طور که این مدت گذشت بازم میگذره.میگم خب این مدت به من سخت گذشته.برای تو راحت بوده.به نظرتون دادخواست طلاق بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به نظرم طلاق درست نیست چرا زندگیت خراب کنی  . باید ی کاری کنید ک بقیه اعضای خانواده هم باهاتون همکاری کنن .

مثلا پرستار بگیرید همه پول پرستار رو بدن . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

نمی‌دونم گاهی خودمو جای افرادی مثل شوهرتون میذارم و می‌بینم واقعا انصاف نیست حتی اگه بقیه وظیفشونو انجام نمیدن کوتاهی کنم در حق مادرم از طرفی هم به شما حق میدم اگه من جای شما بودم ادامه میدادم اما شما با من فرق دارید و در نهایت خودتون باید تصمیم بگیرید الان روز سختی شوهرتونه و ممکن بود این شرایط برای شمام باشه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

عزیزم در مورد بی پولی نمیتونم نظر بدم چون واقعا سخته ولی در مورد همسرت من هم دقیقا شرایط شما رو دارم البته من شوهرم شب خونه خودمون میخوابه ولی کلا خیلی از زمانش در اختیار مادرشوهرمه به ندرت من روز تعطیل برای خودمون دارم ولی هیچ وقت به خاطر همچین موضوعی حاضر نبستم یک ثانیه هم به جدایی فکر کنم شوهرم مرد خوبیه خوب مادرش هم تنها است گناه داره با شوهرت حرف بزن به خواهر و برادرش بگه حالا کمک کردن پیشکش ولی برای موندن شبها پیش مادر هر شب یکی پیشش بمونه اینجوری دیگه همه بار رو دوش یک نفر نمیوفته شوهر شما هم شب میتونه پیشت بمونه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑

هر شب می‌ره ؟؟؟؟ تمام خواهر و برادرا رو شب نشینی جمع کنید و قاطع صحبت کنید که وظیفه همه ما هست . 

من عمم پبره ۷۰ سالشه خودش تنها زندگی می‌کنه میگه نمی‌خوام پیش من بیاین به زندگیتون برسید البته اکثرا نوبتی میرن مثلا دو سه ساعتی عصر یا شب نشینی بهش سر میزنن همین نه برای خواب . 

حت ما مشاوره برین تا ایشون متوجه بشه درسته مادرشه ولی کمی زیادیه این رفتار مگر اینکه ایشون خیلی ناتوان باشن . خودت هم برو باهاش

مشکل اصلی بی پولیه  خودت شاغل نیستی ؟  جدا شدن گزینه آخر باید باشه

خودم دانشجوام.فعلا نه ولی یه سال دیگه میرم سرکار.تدریس تو دانشگاه

آخه زیر بار مشاوره هم نمیره.