2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 27 پست
خودم دانشجوام.فعلا نه ولی یه سال دیگه میرم سرکار.تدریس تو دانشگاه آخه زیر بار مشاوره هم نمیره.

کم کم شرایط بهتر میشه 

درک میکنم برات سخته ولی جدایی هم ساده نیست 

اگر مادر شوهرت مسن هست چند سال دیگه میمیره ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوسش نداری؟ خودت پول داری؟

دوسش دارم ولی دلم شکسته.۵ سال عقد بودیم.بدترین رفتارارو از مادرش دیدم.حسادت در حد اینکه ما اول زندگی این قدر خودمون بدهی داشتیم بازم خانم گفت چون شما سینک دوقلو دارین و هود و آیفون تصویری باید برای منم بخرین.۱۰ میلیون قرض اضافه کرد رو قرضامون

مادرشون با اون سن تنها بخوابن اشکال داره بعد زن جوون تنها بخوابه اشکال نداره؟ حداقل برنامه بریزن هم ...

نه میگن توام برو خونه مامانت.خیلی تاکید دارن که تنها نمونی.من سختمه.نمیرم جایی.خونه خودم میخوابم.

مشکل اصلی بی پولیه  خودت شاغل نیستی ؟  جدا شدن گزینه آخر باید باشه

آخه منم هی بهش میگم بیا بریم مشاوره نمیاد.اولش قول داد الان باز زده زیر قولش.یه ساله داریم همش دعوا می کنیم.خسته شدیم دیگه

چه پسر خوبی که اینقدر به فکر مادرشه  برادرمن نه با ما کار داره نه با پدرو مادرم اصلا هیچکدوممو ...

پسر خوبیه آره.ولی خب ملاحظه های زیادی داره.کل زندگیش بر پایه این میچرخه که مامانش ناراحت نشه یه وقت‌.قهرم که کردیم اصلا به مامانش نگفته.چون میگه اگه مامانم بفهمه با تو بد میشه!!شیطونه میگه به مامانش بگم به خاطر رفتارات زندگی ما ریخته بهم.دیگه بس کن

واسه همچین چیزی؟ اینکه درست شدنیه

وقتی تلاشی نمیکنه واسه درست کردنش چی؟اصلا ناراحتی من به نظرش بی مورده.میگه زندگی رو سخت میگیری.حالا مامان من اخلاقاش اینجوریه دیگه‌.تو باید تحمل کنی هیچی نگی.منم خب تحمام حدی داره

خب بذار سریعتر برو سر کار بعد جدا شو

آره اگه سرکار می رفتم که دلم قرص میشد خودمو راحت میکردم از این شرایط.من هنوز ۲۵ سالمه.از ۱۹ سالگی که دخترای دیگه‌اصلا نمیدونن این مشکلات چی هست خودمو گرفتار کردم.۵ سال عقد بودم یه ساله رفتیم خونه خودمون.انقدر بحث داشتیم سر عروسی گرفتن سر خونه ساختن و...که تحملم کم شده

انشالله زودتر دستت تو جیب خودت میره و دیگه مجبور به تحمل نیستی .فقط بچه دار نشو

آره فقط امیدم به همینه که بتونم مستقل بشم.سربار پدر و مادرم نشم.قصدم اینه که اصلا تا وقتی شرایطم اوکی نشده بچه دار نشم.هرچند اندومتریوز دارم و لازمه زودتر باردار بشم ولی فعلا با دارو کنترلش میکنم