سلام
شوهرم همش منو کتک میزنه. بعد عذاب وجدان میگیره مثل دیوونه ها میاد بغل میکنه کلمات محبت آمیز میگه. دیشب کتکم زد منم نه براش غذا درست کردم ببرم کار نه واسه خودم درست میکنم از لج اون.
دهنمو انقدر گرفت فشار داد انگشتشو انداخت طگتو حلقم خون بالا آوردم منو پرت کرد افتادم رو زمین یکی دو متر عقب تر.
هیکلی زورش زیاد زورم نمیرسه بزنمش منو زد منم زدم تو سرم گفتم خاک توسر من ضعیفم تو منو میزنی باز اومد دوباره زد بدتر زد.
به خانواده ها قبلا گفتم درست نشد آخرین بار تا تقاضای طلاق و مهریه پیش رفتم گفت دیگه اینکارو نمیکنم بخاطر بچمون برگرد نه من پسرم۳ماهشه من۲۱ سالمه و شوهرم۲۴ سالشه . من دانشجو روانشناسی هستم خدایی دوزار پول بهم نمیده از بس ولخرج پول کم میاره من مامانم بهم پول میده خرج دانشگام کرایه ماشین رو میدم نه پول دارم به قیافم بریم عمل کنم نه لوازم آرایش جدیدی نه لباس لباسای قبلا رو میپوشم دوسال ازدواج کردم بچه من فعلا نمیخواستم میخواستم برم ناخنکاری به زور باردارم کرد.ماشین دارم با شوهرم شریکی اما اون میره باهاش سرکار نمیدونم چیکار کنم خسته شدم دیشب به پدرش گفتم اومد دعواش کرد ولی فایده ای نداره.
لطفا راهکار بدین