2777
2789
عنوان

کتک زدن همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 16090 بازدید | 49 پست
واقعا دیگه بریدم خودمم دلم میخواد طلاق بگیرم گور بابای دوست داشتن اما خانوادم میگن طلاق بگیر اقدام ...

توو باید اونو آزار بدی ن خودتو 

اوکی ؟

بعدشم بچه ای که باباش اینجوریه بعدا بزرگ سه همین بلا هارو سر تو میاره ، سر یه زن دیگه میاره 

سر شوهرش میاره

اگه بتونی بری پزشک قانونی بگی دست بزن داره 

نامه ای چیزی بگیری یا یه دوربینی باشه 

یه صحنه ای ضبط شه

اونوقت تو دادگاه هم ثابت کنی صلاحیت بزرگ کردن بچه رو نداره

بچه رم ازش میگیری اونوقت ببین به دست و پات می‌افته یا ن 

که دیگه اون موقع تاثیری نداره 

چیزی که زیاده شوهره ، اصلا نگران نباش توهم جوونی.

فقط با یه وکیل در ارتباط باش راهنمایی بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا بهترین اختلاف سنی ۳ تا ۸ ساله کسی ۱۰ سال بزرگتر چطور میتونی درکت کنه 

منن که الان با همسرم مشکلی ندارم 

خیلی درکم می‌کنه

پشتمم داره

پخته و کامله 

من تا ۱۴ سال تا ۱۸ سال اختلاف هم دیدم

خوب اون که تکلیفش مشخصه ، تویی که باید تصمیم بگیری

پشت ندارم پدرم یه وقت حال یه وقت بی‌حال  تریاکی یوقت میگه نگهت میدارم طلاق بگیر یوقت میگه نه مامانمم سواد آنچنانی نداره من توی خانواده اشتباه به دنیا اومدم بزرگ شدم کوچیک بودم میگفتم نکنه پرورشگاهی ام  کلا طرز فکرشون با من فرق میکنه هم خانواده خودم هم خانواده همسرم

وقتی از ک آ ن د و م استفاده کنه  و دست وپا رو ببنده کارش تموم شد آره مثل تجاوز رفتار کنه آره از ...

مگه بعدش قرص نخوردی؟ 

من اصلا ازدواج نکردم و تجربه ای ندارم ولی اینکاری که شوهرت باهات کرد غرور رو میشکنه و باعث حس تحقیر میشه.  وحشتناکه دفعه اولش بود یا بازهم انجام داده؟

مشکل تا مشکل داریم،میزنه خون بالا میاره بمونه تا سر عقل بیاد؟این زن تا ابد21ساله میمونه؟چرا ادما قاب ...

بنظرم اشتباه از استاتر عزیز و خانوادشه که بار اولی که این غلط کرد ادبش نکردن باید میرفت خونه پدرش و شوهرش با خانوادش میومد دنبالش و تو جمع میگفت غلط کردم و دیگه تکرار نمیشه پدرشم میگفت من بچم از سر راه نیاوردم باید براش عبرت میکردن

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
منن که الان با همسرم مشکلی ندارم  خیلی درکم می‌کنه پشتمم داره پخته و کامله  من تا ۱۴ ...

صحبتات درسته شاید ما شانس ندارین خواهرم با شوهرش ۲۰سال تفاوت سنی داره اونم شوهرش میزنتش اینو چی میگی 

صحبتات درسته شاید ما شانس ندارین خواهرم با شوهرش ۲۰سال تفاوت سنی داره اونم شوهرش میزنتش اینو چی میگی ...

چهه بد برا همین میگن تو جلوگیری کن 

بچتو بردار برو دست بزن هیچ وقت درست نمیشه مگر با مشاوره 

شوهرت میاد مشاوره؟

اگه بچت اینارو ببینه یاد میگیره بعدا همینجوری تو نسلتون رواج پیدا می‌کنه

ببخشید که رک میپرسم، شما گفتین دست و پای شما رو بست، شوهر شما حین رابطه بهتون آزار میرسونه؟

فقط اون روز اینکار کرد بعدش نه آزار نرسوند.هدفش بچه بود الان خودشم پشیمون از کارش میگه بچه چیه دردسر شده

چرا اینجوری حرف میزنید یعنی هیچ ادمی قابل تغییر نیست خود ماها مگه آدم ۵ سال قبلیم ازدواج یعنی درکنار ...

عززیزم اگه شوهرش بره مشاوره اره 

ولی اگه خودش بخواد تغییرش بده روانی میشه 

اون بچه دیگه حس امنیت نمیکنه تو زندگی