خواهش میکنم گلم ، مرسی از دعای خیرت ، من خودم چون خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم دلم میخواد تجربیاتمو در اختیار همه مامانهای منتظر بذارم ، چقدر من تو مطب های دکترهای مختلف انتظار کشیدم ، چقدر پله های سونو و آزمایشگاه و مطب ها رو بالا پایین کردم ، چندبار حین بدو بدو کردن زمین خوردم که اشکم اون لحظه در اومد که خدایا منو ببین ..... چقدر تو خلوت خودم اشک ریختم ....کاملا کاملا درکت میکنم ، من حتی تو بارداری هم باز بخاطر اینکه ریسک سندروم داون داشتم و باید امینوسنتز میشدم خیلی خون به جیگر شدم ، با خودم عهد کردم هرکسی نیاز داشت راهنماییش کنم ،
فقط باید بهم قول بدی حتما خبر بارداریتو بهم بدی 😍💞💖 اونموقع با تموم وجودم خوشحال میشم ،
خیلی عالیه که این داروهای آخر روت جواب دادن ، کلا شما چون فولیکول های ریز داری این دارو رو نیاز داری ، الآنم که خدارو شکر شوهرت عفونتش برطرف شده و شماهم فولیکول خوب داری، انشالله همین ماه باردار میشی ، اگه نشدی ناامید نشو و با قدرت ادامه بده ، فقط آرامش رو یادت باشه داشته باشی ، من دقیقا ماهی باردار شدم که اصلا پیگیرش نبودم ، میگفتم این ماه رو بیخیال ماه بعد میرم باز دکتر بهم دارو بده ، حتی میخواستیم با شوهرم بریم مرکز ناباروری، که خدا رو صد هزار مرتبه شکر باردار بودم ، انشالله قسمت خودت ، گاهی فکر میکنم شاید اون همه استرس باعث شده بود باردار نشم ، و ماهی که بهش فکر نمیکردم شدم