2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 103 پست
بارداری اولته؟؟ بعد از چند وقت؟

آره یه 6 ماهی میشه ازدواج کردم ماه اوله 

بخاطر تنبلی تخمدان رفتم دکتر، ازم پرسید قصد بچه دار شدنم داری چون دیگه حوصله نداشتم یه بار دیگه برم برای این قضیه گفتم آره. دیگه دارو اینا داد و همین ماهم ظاهرا گرفته 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همدردیم ان شاالله الساعه خدا ب دلمون نظر کنه اگر صلاحمونه فرزند صالح نصیبمون کنه🙌

بخدا خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم 

خدایا شکرت😍بلاخره منم دارم مامان میشم الهی ک قسمت همه منتظرا من خودم خیلی منتظر موندم🥺
عزیزم با فرتیل اید و یخ درست میشه ، ببین عفونت نداره؟ تو آزمایشش معلومه ، از بوش و از تعداد گلبول سف ...

عزیزم شوهرم آخرای برج ۴آزمایش داد معلوم شد که عفونت داره گلوبول های سفیدش بالا بودن که دکتر گفت نشونه عفونته بهش ۱ماه آنتی بیوتیک داد خودمم آنتی بیوتیک مصرف کردم که بعددوماه آخرای برج۶مجدد رفت آزمایششو تکرار کرد که عفونتش کامل این بار از بین رفته بود و تعداد اسپرمش از ۵۷این بار شده بود ۶۶ رنج آزمایشگاهم زده بود ۲۰ ودکتر برای اطمینان بیشتر یه سونو واسش نوشت و مشخص شد واریکوسل گرید ۱ یک طرفه داره که دکتر گفت چون واریکوسلش خفیفه ما گرید ۱رو عمل نمیکنیم و مشکلی نیست و فقط ۴نوع تقویتی بهش داد که نزدیک دوماهه داره استفاده میکنه

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
خواهش میکنم عزیزم،رانشالله به زودی باردار بشی بیای بهم بگی

فدات بشم مرسی انشالله 

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
عزیزم شوهرم آخرای برج ۴آزمایش داد معلوم شد که عفونت داره گلوبول های سفیدش بالا بودن که دکتر گفت نشون ...

خب خدارو شکر پس معلومه دکترتون کار بلده، هرچی نوشته استفاده کنید انشالله به امید خدا به زودی نتیجه بگیرین ، خودت تا حالا لتروزول و آمپول hmg نزدی ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خب خدارو شکر پس معلومه دکترتون کار بلده، هرچی نوشته استفاده کنید انشالله به امید خدا به زودی نتیجه ب ...

فدات بشم که اینقد راهنماییم کردی انشالله خدا کمکت کنه بسلامتی و خیریت بارتو بزاری زمین. ولا عزیزم من پارسال از برج۱ تحت نظر ی دکتری بودم بهم اول لتروزول خالی داد بدون آمپول هیچ فولیکولی نساخته بود که گفت تنبلیت شدیده سری بعد کلومیفن داد با۴تا سینال زدم فولیکولام تا۱۳فقط رشد کردن که گفت باز کمه سری بعد لتروزول داد با۴تاسینال که باز نشد سری اخری ۱۵تالتروزول داد با۶تاسینال که این سری روز ۱۳سیکلم رفتم سونو واژینال ۸تاداشتم که دوتاش بگفته دکترم خوب بود ۱۷و۱۸بودن بقیه ۱۴ که باز نشد..دیگه خلاصه دکترو ول کردم نرفتم دکتر تا ماه پیش و کلا دکترمو عوض کردم که ازم پرسید چ داروهایی استفاده کردی همه رو بهش گفتم گفت ن سینال اف داروی تو نیس نباید استفاده میکردی که بهم لتروزول با۵تا اچ ام جی داد که این ماه شرو کردم به استفاده کردم امروز صبحم ۱۲سیکلم بود رفتم سونو واژینال ی دونه فولیکول۲۰داشتم که بگفته دکتر سونو گراف گفت خوبه برو پیش دکترت الان اومدم دکتر بهش نشون بدم ببینم چی میگه ببخشید زیادشد میخواستم بگم بهت که خیلی سختی کشیدم و فعلا هم نتیجه نگرفتم

فدات بشم که اینقد راهنماییم کردی انشالله خدا کمکت کنه بسلامتی و خیریت بارتو بزاری زمین. ولا عزیزم من ...

خواهش میکنم گلم ، مرسی از دعای خیرت ، من خودم چون خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم دلم میخواد تجربیاتمو در اختیار همه مامانهای منتظر بذارم ، چقدر من تو مطب های دکترهای مختلف انتظار کشیدم ، چقدر پله های سونو و آزمایشگاه و مطب ها رو بالا پایین کردم ، چندبار حین بدو بدو کردن زمین خوردم که اشکم اون لحظه در اومد که خدایا منو ببین ..... چقدر تو خلوت خودم اشک ریختم ....کاملا کاملا درکت میکنم ، من حتی تو بارداری هم باز بخاطر اینکه ریسک سندروم داون داشتم و باید امینوسنتز میشدم خیلی خون به جیگر شدم ، با خودم عهد کردم هرکسی نیاز داشت راهنماییش کنم ، 

فقط باید بهم قول بدی حتما خبر بارداریتو بهم بدی 😍💞💖 اونموقع با تموم وجودم خوشحال میشم ، 

خیلی عالیه که این داروهای آخر روت جواب دادن ، کلا شما چون فولیکول های ریز داری این دارو رو نیاز داری ، الآنم که خدارو شکر شوهرت عفونتش برطرف شده و شماهم فولیکول خوب داری، انشالله همین ماه باردار میشی ، اگه نشدی ناامید نشو و با قدرت ادامه بده ، فقط آرامش رو یادت باشه داشته باشی ، من دقیقا ماهی باردار شدم که اصلا پیگیرش نبودم ، میگفتم این ماه رو بیخیال ماه بعد میرم باز دکتر بهم دارو بده ، حتی میخواستیم با شوهرم بریم مرکز ناباروری، که خدا رو صد هزار مرتبه شکر باردار بودم ، انشالله قسمت خودت ، گاهی فکر میکنم شاید اون همه استرس باعث شده بود باردار نشم ، و ماهی که بهش فکر نمی‌کردم شدم

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خواهش میکنم گلم ، مرسی از دعای خیرت ، من خودم چون خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم دلم میخواد تجربیاتمو ...

فدات عزیزم بخدا باردار بشم اولین نفری هستی که بهت میگم خیلی بهم آرامش دادی باحرفات خدا خیرت بده و اینقد بهتون و همسرتون سلامتی و آرامش بده که خوشبختی گل دخترو ببینی انشالله..شما همسرت چند ماه از فرتیل اید و اسپریژن استفاده کرد که نتیجع داد؟

فدات عزیزم بخدا باردار بشم اولین نفری هستی که بهت میگم خیلی بهم آرامش دادی باحرفات خدا خیرت بده و ای ...

قربونت 😍 خوشحال میشم خبرم کنی😍

هیچوقت ناامید نشو ، همیشه امیدوار باش من از ماه اول اقدام رفتم باکس سورپرایز خریدم برا وقتی که باردار شدم بدم به همسرم ، توش یه جفت جوراب و یه لباس نی نی که هم پسرونه باشه هم دخترونه، یه جغجغه، دوتا مجسمه نی نی دختر و پسر و یه استند best dad ever , بود😍 هفت ماه نگهش داشتم و هرماه منتظر بودم بهش بدم ، ماه هفتم به آرزوم رسیدم ، 

البته قبل از این هفت ماه اقدام من و شوهرم حدود دوسال درگیر دوا درمون عفونت بودیم ، من هم یه پولیپ رحم داشتم که باید عمل میشد که خدا رو شکر افتاد خودش

فدات عزیزم بخدا باردار بشم اولین نفری هستی که بهت میگم خیلی بهم آرامش دادی باحرفات خدا خیرت بده و ای ...

ببین دوماه اسپیروژن خورد ، بعد یکماه فرتیل اید، بعد دوباره اسپیروژن که دیدیم باردارم