2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😞

456 بازدید | 40 پست

من با مادر شوهرم زندگی میکنم 

مادر مادر شوهرم رفته بود مشهد ما هم دیشب رفتیم زیارت قبولی نشستیم دیدم مادر شوعرم گفت برو چای درست کن منم کردم آوردم گذاشتم جلو شون اخه شما بگین مهمون خودش چای درست میکنه اون از اون گذشت ظرفای شامشونم ازم شوست با اینکه برادرزنش نشسته بود منم گفتم عیبه هیچ نگفتم بعد خونه داداشش مهمون اومده بود گفتن امده پیش مادر مادر شوهرم همه رفتن اونجا مارو جا گذاشتن منو شوهرمم بهمون بر هورد بلند شدیم بدون خداحافظی آمدیم هانه خودمان الان صبح بلند شدم دیدم مادر شوهرم اخماش تو همه منم صبح خیر گفتم جواب نداد گفتم شاید نشنیده هیچ نگفتم

بعد ماشین شوهرم روشن نشد منم شوهرم خونه نبود برادر شوهرم میخاست ببردش گفتم فکر کنم باید بزنیش رو بنزیل تا روشن بشه مادر شوهرم یجوری نگام کرد بعد خاستم در حیاط ببندم دیدم بدون محلی به من اومد بستش از کنارم رد شود شلنگو آورد حیاطو بشوره منم گفتم مامان بده من بشورم یجوری شلنگو از دستم کشید یزره مونده بود با سر برم تو حوظ منم ناراحت شدم از این رفتارش اومدم تو کلی گریه کردم آخه مگه من چیکار کردم گیر این افتادم میخام شوهرم اومد این رفتاروشو بکم دیگه تحمل ندارم پیش این زندگی کنم

کمکم کنید چجوری بهش بگم 

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش جدا زندگی میکردین

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

اصلا نمیتونم هضم کنم چطور هنوز تو این زمونه با مادرشوهر زندگی میکنید من ماهی یکبارم سختم بود میدیدمش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

همینطور که اینجا توضیح دادی برای شوهرتم توضیح بده و‌ بگو چقدر ناراحت و تحت فشاری اونجا و بگو بیا یه برنامه ریزی کنیم و‌مثلا تا عید یا فلان موقع خونمون رو‌ جدا کنیم وگرنه اگر اینجوری پیش بره همه حرمتا از بین میره و دیگه نمیشه جمعش کرد

همون وقت ک دیدی سر سنگینه جواب سلام نمیده توام سر سنگبن میشدی هرجا رم میخاد تمیز کنه یه بمن چ بگو و خلاص 

تقصیر اونا بوده نه تو

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️