2777
2789
عنوان

چی‌ میشه که…..؟؟

401 بازدید | 33 پست

چی میشه که دخترای کم سن و سال تر و موقعیت پایین تر از من دارن ازدواج میکنن چه سنتی چه با دوستی 

منم نه خواستگار دارم نه کسی بهم پیشنهاد دوستی میده با اونی هم که دوست بودم سریه چیز الکی زود خودشو کشید‌کنار ولی اونا دوس پسراشون‌ رو سرحرفشون می‌مونن و‌میان میگیرنشون

خب ببین اینا تازه ازدواج کردن و اولشه قطعا نمیشه گفت که حتما خوبه یا بده چون جدیده در حالت کلی همه به‌نوعی با مشکلاتی درگیر هستن و هیچکس بدون مشکل نیست

من حرفم اینه چرا اونا با موقعیت های پایین تر یا سن کم دوست پسراشون باهاشون ازدواج کرد ولی منو تا حالا هیچکس نپسندیده‌ و جدی نشده اونی هم که میگت جدی هست و قصد اشنایی داشتیم زود با یه مسئله ای فرار کرد حتییی یه نفر هم در خونمون رو برای خواستگاری نمیزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقا✊🏻 😕😑

شايد ب دليل اينه ك خودمون اسكوليم بلد نيستيم ادا در بياريم دلبرى كنيم 

مخمونو نيزنن ولى نميدونيم چ جورى مخ بزنيم 😄 الانم غمت نباشه اونا هم معلومشون ميشع 

ب نظر من هيييچكس عاشق نميشه يا هم هيچكس عاشق ما نميشع😐😂

گيرم چجورى اين دختر پسراى خيابون دست همو ميگيرين عاشقانه و رمانتيك همو دوس دارن انقد ديدم اما تجربه نكردم😐😔 

دوس ندارم هی  مردمو نگاه کنم حسرت بخورم چون ۱۸ سال از عمرم ب همین سادگیا و بیهوده گذشت از هیچکس هم زشت تر و پست تر نیستم فقط ی زره قدم کوتاهه ۱/۵۳ سانتم

از خودم تعریف نباشع اما خدایی ظاهراً چهره خیلی جذابی دارم همهههه بهم میگن تو خیلی خوشگل و جذابی خیلیا حسرت زیبایی منو میخورن  

خاستگاراي زيادي دارم اما دوسشون ندارم هر كسي رو ك تا الان دوس داشتم تا مرز خوشبختى اومد و رفت 😔💔 

ديگ ي جورى شدم ك ن كسي رو دوس دارم ن از كسي خوشم مياد هيچكس ب چشمم نمياد شكستم بد جور رنجيدم از ادما نميخوام كسيو خسته شدم از اين دنيا و قانون مضخرفش 

لعنت ب روزگار 

و

بلاخره در اخر من نفهميدم عشق وجود داشت يا نداشت 

يا نصيب ما نشد😔💔

دقيقا✊🏻 😕😑 شايد ب دليل اينه ك خودمون اسكوليم بلد نيستيم ادا در بياريم دلبرى كنيم  مخمون ...

خواهر دلت چه پره

اره یکی از دلیلش ها اینه دلبری بلدن بعد اینکه من دوست داشتن رو هم تجربه کردم اما بی نتیجه اما اون‌نتیجه میگیرن

منم کلا بیخیال شدم من حتی خواستگار رسمی هم ندارم بیان درخونه رو بزنن شرایطمم‌خدایی بد نیست

من با شوهرم‌دوست بودیم

یادمه قبل ازدواج من میخواستم فقط در حد دوستی باشه ولی هرکس میرسید دوس داشت خدمت برسه با خانواده😑😑😑

اما من بشدت اجتماعی بودم 

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋

اسی نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من تا به حال ۲۲ تا خواستگار داشتم 

هنوزم ۱۸ سالمه از ۱۵ سالگی برام خاستگار میومد 

اینکه میگی کسی نمیاد فکر میکنم توی جمع ها شرکت نمیکنی یا ارتباط خوبی نداری 

بنظر من همیشع باید لبخند بزنی آراسته باشی 

اسی سعی کن توی مراسما بیشتر بری لباسای ساده و شیک بپوشی

ینی چ جوری اجتماعی بودی

غد نبودم ینی

مثلا همکار جدید آقا اومده بود ایشون خجالت میکشید اما من خیلی راحت و با لبخند آشنایی دادم و گفتم ببخشید پشتم ب شماست

مثلا چایی تون سرد شد

یکمم راجب کار حرف زدیم

همین آقا تا مرز خودکشی رفت تا از خانوادم امضا بگیره بره ماموریت کاری منو عروس نکنن🤣🤣🤣

خواهر دلت چه پره اره یکی از دلیلش ها اینه دلبری بلدن بعد اینکه من دوست داشتن رو هم تجربه کردم اما ب ...

اخى عزيزم ولشون كن گور باباي هر چ جنسيت مذكر لعنتياي عوضي همشون روزي يكى ميخوان مريضن 

منم اونجوریم ولی خاطر خواه ندارم 😂

میگم شاید شرایطش نیس منظورم تو محیطش قرار نمیگیرین

و اینکه این برچشب از رو خودتون بردارین تا رابطه ی خوب بیاد سراغ تون

اگه این باور راهاتون باشه که کسی نیس هیچوقت کسی نخواهد بود