2777
2789
عنوان

چی‌ میشه که…..؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 33 پست
میگم شاید شرایطش نیس منظورم تو محیطش قرار نمیگیرین و اینکه این برچشب از رو خودتون بردارین تا رابطه ...

من اوایل رابطه خیلی خوبم بعدش سلیطه بازیم شروع میشه 

در کل کسی هم باشه من خراب میکنم 😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااخی عزیزم ول کن گلم دنیا ارزش ندهره بشینی عم و غصه بخورز بی خیال باش

فداي مهربونيات ابجى 

دلم شكسته واقعا 

نميبخشم كسي رو ك اذيتم كرده 

🖤

روزگار ك روز ما نبود 

بزار بگذره اما بدون غم و غصه ك نميشه😔 مگر اينكه قلبمو در بيارن😔😔😔❤️‍🩹

اسی نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من تا به حال ۲۲ تا خواستگار داشتم  هنوزم ۱۸ سالمه از ۱۵ سالگ ...

عزیزم من مادرم فوت شده و با طرف مادرم اصلا ارتباط ندارم و فقط با دوتا از خاله هام اونم به صورت تلفنی حرف میزنیم این یک دلیل و از طرف بابام که اصلا ازشون خوشم نمیاد و الان هم بخاطر ارث و میراث همشون درگیر هستن و رفت امد ندارن دیگه مهمونی اینا در کار نیستش فقط می مونه دانشگاه و بیرون از خونه

تو دانشگاه که کسی سمتم نیومد دوران کارشناسی الانم که ترم یک ارشدم خبری نیستش بعد اینکه بیرون میرم ولی بازم کسی نیستش 

شاغل هم نیستم ولی اگه شاغل هم بشم امیدی ندارم🤣

عزیزم من مادرم فوت شده و با طرف مادرم اصلا ارتباط ندارم و فقط با دوتا از خاله هام اونم به صورت تلفنی ...

احتمالا بخاطر همینه که ارتباطی نداری 

انشالله که درست میشه 

من همین جا دیدم یکی یه آیه گزاشته بود روزی ۱۱۰ بار تا یه هفته بخونی برات خاستگار میاد (یا جامع الناس لیوم لا ریب فیه ان الله لا یخلف المیعاد اجمع بینی و بین زوج المومن)من چشمی این آیه رو یک بار خوندم گفتم اینا الکین صبش یکی از اقواممون زنگ زد ازم خاستگاری کرد البته نمیشه گف بخاطر این ایه است 

حالا بخونش

تاپیک جهیزیه زدی منو یادت نره تگ کنیاا

احتمالا بخاطر همینه که ارتباطی نداری  انشالله که درست میشه  من همین جا دیدم یکی یه آیه گ ...

راستش اعتقاداتمم ضعیف شده…..

پارسال به توصیه چند نفر سوره ی مریم رو خوندم اتفاقا با یکی اشنا شدم اما بی نتیجه شد و بعد شیش ماه تموم کردیم سر هیچ و پوچ 

ای خواهر چه جهازیه ای حالا ما ازدواج کنیم جهزیه پیش کش😂

راستش اعتقاداتمم ضعیف شده….. پارسال به توصیه چند نفر سوره ی مریم رو خوندم اتفاقا با یکی اشنا شدم ام ...

اسی من شات این آیه رو فرستادم واسه دوستم گفتم بخون شوهر کنی ،بعد یه هفته پسرخالش اومد خاستگاریش بعد ها بهم با شوخی گف آیه ات حرف نداشتااا 

بنظرم بخونش یک هفته روزی ۱۱۰ مرتبه انشالله که بهترینا نصیبت میشه 

من یه دختردایی دارم چهره معمولی داره میتونم بگم اصلاااا خوشگل نیس الان در آستانه۳۳ سالگیه تا الان دو تا خاستگار داشت که هر دوتاشون بیکارو بی عار بودن بدرد نمیخوردن اینم هی صبر کرد گف من ادم دری وری نمیخوام الان دو هفته ای هست عقد کرده پسره ۵ سال ازش کوچیکتره خوشگله هم خانواده داره هم پولدار عاشقانه هم دخترداییمو میپرسته 

هیچ کار خدا بی حکمت نیست اگه دیر ازدواج کرد اما خیلیم خوب شد براش 

اسی من شات این آیه رو فرستادم واسه دوستم گفتم بخون شوهر کنی ،بعد یه هفته پسرخالش اومد خاستگاریش بعد ...

راستش یکمم حرفای دوروبراذیتم میکنه بگذریم واسه اینم راه حل میشه پیدا کرد 

روزی صد و ده بار بگم یعنی؟

راستش یکمم حرفای دوروبراذیتم میکنه بگذریم واسه اینم راه حل میشه پیدا کرد  روزی صد و ...

اره روزی ۱۱۰ بار بخونش فقط من نتونستم دقیق علامتشاشو مشخص کنم بزار شات آیه رو برات پیدا کنم

حرفای دور بر باید بیخیالشون بود باید از کنارشون بگذری 

ادمی ک میتونه با حرفش دلتو بشکنه باید کنارش بزاری