2777
2789
عنوان

سرنوشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم بخاطر علاقه میخوام بخونم  ولی خب خانواده بخاطر ازدواج اینا میگن

با این سن بحث ازدواج و فعلا بزارید کنار،ب نظرم برا پزشکی اقدام کنید و تو دو راهی موندن جز عقب روندنتون چیز دیگ ای دستتون نمیزاره

با این سن بحث ازدواج و فعلا بزارید کنار،ب نظرم برا پزشکی اقدام کنید و تو دو راهی موندن جز عقب روندنت ...

درسته 

پزشکی رو علاقه ندارم راستش 

دندون علاقمه

درسته  پزشکی رو علاقه ندارم راستش  دندون علاقمه

اشکال نداره همون دندون ارزوی خیلیاست،شما معلومه اراده کنید میتونید در بیاین،در ضمن هر نوع ارتباط مجازی هم داری بزا کنار کلا وارد احساسات نشو

اشکال نداره همون دندون ارزوی خیلیاست،شما معلومه اراده کنید میتونید در بیاین،در ضمن هر نوع ارتباط مجا ...

فک کنم تاپیکای قبلمو خوندین   

باشه چشم ، البته احساساتم نبوداا  

فک کنم تاپیکای قبلمو خوندین     باشه چشم ، البته احساساتم نبوداا    

اره ی نگاه انداختم،ولی ب نظرم وارد این قضایا فعلا نشین،اگ‌ خواستین ما سه نفر هستیم ک برا کنکور میخونیم خواستین شما هم میتونید تو جمعمون قرار بگیرید

همزمان خوندن درس دانشگاهو کنکور سختمه :/

به نظرم ترم بعد مرخصی بگیر و دانشگاه نرو اگر دیدی خوب خوندی و تراز و رتبه هات توی آزمون ها خوب و عالی هست تابستون انصراف بده اگر دیدی نتونستی اونجوری که لازمه بخونی به دبیری ادامه بده

مگه میشه ؟ همه دانشگاه ها مثلا یه ترم یا دوترم مرخصی میدن نامه از یه دکتر ببر یه مریضیه الکی برات بن ...

فرهنگیان نداره تاجایی ک میدونم 

حداقلشم دو ترم اول نمیشه