2777
2789
عنوان

سرنوشتم

314 بازدید | 28 پست

من دانشجوی دبیری شیمی فرهنگیان تهرانم میخوام دوباره کنکور بدم برا پزشکی دندون دارو 

کارم اشتباهه؟

خیلی تو دوراهی موندم 

نمیدونم الان ک 19 سالمه کنکور بدم از این بعدش انصراف بدم یا بذارم شد 23 سالمبعد لیسانس کنکور بدم ک هر دو رو داشته باشم

گیج شدم  

اگه علاقه نداری ادامه نده

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا هیچ شغلی برا خانم ها مثل معلمی نیست....

سه روز تو هفته میری سر کار ...شاد و خوشحال ۴ ماه سال را هم تعطیل...یکی از دوستام دندون پزشکه ....کلی درد به جونش افتاده...دیسک گردن و... همش میگه اگه میشد برگردم عقب فقط میرفتم معلمی...

حیفه عزیزم.درسته که دندون و پزشکی  هم خیلی خوبه ولی واقعا معلمی ب ا خانم ها یه چیز دیگس...

سنتون زیاد نیس،تو دلتون هم ک پزشکی و دندان و ... ریشه زده،پ ارزش داره وقتتو بزاری 

شما رشتتون چیه؟

اخه ی عده از اطرافیانم ک دندون میخونن میگن دختری همین واست خوبه

همزمان خوندن درس دانشگاهو کنکور سختمه :/

میگه سنگی که طاقت تیشه ندارد تندیس نمی شود.

خب کسی که تورو مجاب نکرده که دوباره بخونی خودت میگی راضی نیستی پس باید از یک سری چیزا بگذری.

فقد اینکه انصراف نده یه کاری نکن که از کردت پشیمون بشی.