2777
2789
عنوان

کسی اطرافیانش اسکیزوفرنی داشته؟😢

593 بازدید | 25 پست

من شوهرم دست بزن داره در حد مرگ میزنه 

میبینی دوروز خیلی خوب و مهربونه ولی یهو ۱ هفته ده روز وحشتناک میشه جوری ک نمیشه باهاش یه کلمه حرف زد 

تست روانشناسی داده داخل تستش زده اسکیزوفرنی الان یه هفتست جواب تست اومده از هفته پیش تاحالا اینقدر سرچ کردم دیوونه شدم 

میشه بگید درمان داره یا نه؟ 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

سلام متاسفانه درمان نداره 

حتی تو بهترین کشورها هم موندن تو این بیماری 

فقط باید مرتب بره پیش روان شناس تا آرومتر بشه ولی درمان نمیشه 

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فقط با کمک دارو و روانپزشک میتونین بروز علایمش رو کمتر کنین وگرنه درمان قطعی نداره خدا صبرت بده ما خانم همسایمون داشت خیلی حاد بود همه رو کلافه کرده بود، اینقدم خودش اذیت میشد‌دلم بحالش میسوخت

این ک میگی یعنی چ

ینی آدم خیال و واقعی‌تری اشتباه بگیره و قدرت تشخیص تمایزشونو نداشته باشه

فک کن تو خیالاتت جنگ ببینی بعد اونو واقعی ببینیش و اصلا غیر واقعی نباشه برات 

این آدما تو شرایط عادی یهو قاطی میکنن

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

درمان نداره وراثتی هسش احتمالا 

خونواده یا اقوام اینجوری نداره؟ 

مرکز اعصاب و روان برای تحقیق رفتم مریضا نه ولی مسئولینش اینطور بودن :) بچه ها ی مظلوم اونجا رو به باد کتک و تحقیر میگرفتن

راستی همسرت احیانا مَنیک دپرشن داره بای پلاره به خاطر نوسانات سینوسی خلقی و شخصیتیش 

ازم میپرسن چجوری قبول شدی و جواب من👈 :هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد😎مَصَبتونو شکر بابا! کامنت میذارم لایک نکنین مرسی اَه
اسکیزو علائم زیادی داره برو پیش ی روانشناس خوب و از اونجا مراجعه کن ب روان پزشک میتونه برد لاین باشه ...

راستشو بخواید علائمش ب هیپومانیا بیشتر شبیه بود حتی خودش هم میگه علائمم شبیه هیپومانیاست...والا ب دو قطبی و شیدایی بیشتر نزدیکه البته اینم بگم همیشه توهم داره ک جن میبینه یا یهو میگه تو از پیشم رد شدی ولی الان که توی اتاقی  

البته بگما توهمش زیاد نیست در حدی ماهی یکی دوبار یا دو ماهی یباره

ینی آدم خیال و واقعی‌تری اشتباه بگیره و قدرت تشخیص تمایزشونو نداشته باشه فک کن تو خیالاتت جنگ ببینی ...

دقیقا اکثر دعواهامون من همیشه مثلا قسم میخوردم پیش مشاور ک بخدا من اصلا هیچی نکفتم ک اون منو زد

درمان نداره وراثتی هسش احتمالا  خونواده یا اقوام اینجوری نداره؟  مرکز اعصاب و روان برای ...

والا اگه هم کسی از اطرافیانش اینجوری باشه من نمیدونم ولی خب خانوادتن با همه سر جنگ دارن